- 2,601
- 1,188
- 113
@Aekrem 26 yaşında evlenmem lazım dio 😄 sen evde kaldınyok cano daha 26 yasindayim evlenmem lazim ayrilmam icin evden biri arkami toplamasi lazim usengecim .d
@Aekrem 26 yaşında evlenmem lazım dio 😄 sen evde kaldınyok cano daha 26 yasindayim evlenmem lazim ayrilmam icin evden biri arkami toplamasi lazim usengecim .d
Ben saygısızlık yapmayım diye şey ettim senin için sorun yoksa npDedelerde birbirine kanka diyor. Kanka gençliğe hitap değilki dostum. Sıkı dostluk kan kardeşliğin tanımıdır kanka kelimesi
Bana diene bak puhahahah tohuma kactn sende🤣🤣@Aekrem 26 yaşında evlenmem lazım dio 😄 sen evde kaldın
Hee o zaman boşver. Yokmuş de@Aekrem seni merak etmişte 😄
evlenecek hatun bulmak zor bu devirde ama ben evlenmeden yapamam@Aekrem 26 yaşında evlenmem lazım dio 😄 sen evde kaldın
Vur kaç yapmak oBol şans dilemeyıp beqenip kacıodu
Cok merak ettm sebebi nedir
Köpeklerin ağzında yani salyasında insan sağlığına zarar verecek bakteri var ama yine bunun sebebi çiğ et gibi kötü beslenmedir. Yani kedi veya köpek ne olursa olsun ne kadar iyi bakılırsa hem kendisi hem sahibinin sağlığı açısından faydası olurhe bak ben bunu bilmiyorum mesela kopek bakmayi cok istiyorum hastalik olur diye bakmiyordum mesela tabi bakcak yer deyok suan evlenip ayri eve cikayim alacagim.bitane
yani pismis yemek yedircen hayvana guzel bakcan ne yersen senle yicekKöpeklerin ağzında yani salyasında insan sağlığına zarar verecek bakteri var ama yine bunun sebebi çiğ et gibi kötü beslenmedir. Yani kedi veya köpek ne olursa olsun ne kadar iyi bakılırsa hem kendisi hem sahibinin sağlığı açısından faydası olur
Ne alaka dayi oğli raheett ollll 😂😂🤧Ben saygısızlık yapmayım diye şey ettim senin için sorun yoksa np
Vur kac deqil hainlik bnm qözımdeVur kaç yapmak o
Aynen öyle dostumyani pismis yemek yedircen hayvana guzel bakcan ne yersen senle yicek
Ok.Vur kac deqil hainlik bnm qözımde
Oraya kdr qelip bi bol şns demek zordeqil
Nryse senle uqrasıp vakit kaybedemem bbb
Yay uzaaaa
Aa abimler sürekli haşlayıp yedirio ondan mı demekKöpeklerin ağzında yani salyasında insan sağlığına zarar verecek bakteri var ama yine bunun sebebi çiğ et gibi kötü beslenmedir. Yani kedi veya köpek ne olursa olsun ne kadar iyi bakılırsa hem kendisi hem sahibinin sağlığı açısından faydası olur
Dövüşmen guzumVur kac deqil hainlik bnm qözımde
Oraya kdr qelip bi bol şns demek zordeqil
Nryse senle uqrasıp vakit kaybedemem bbb
Aynen öyle tabi sağlık açısından. Çiğ et köpeklerde gençlik hastalığı denen bir hastalığa sebep veriyor en kötüsü o zaten Allah muhafaza kanser gibi bişeyAa abimler sürekli haşlayıp yedirio ondan mı demek
Bi maymunumuz eksikti hayalet dayı 😄benim aklimda örümcek maymun aalmak var kacak getiriyor bi arkadas vardi da numarazini bulmam lazim .d maymun bakim en iyisi
Biz hallediyoz bro işine bak cok istiosan@dLkyLmzZz diyorum bi ara şu kedilerle ilgilensek buluşup, sahipsiz yaralanmış etmiş kedilere veterinere götursek buluşup senle, çok tatlı bi davranış olur, örnek oluruz insanlara,tarihe yazdiririz kendimizi