- 71,314
- 43,852
- 113
GerçeklerPolianna torunu gfgg
GerçeklerPolianna torunu gfgg
Yakışıklı mı 😂😂Gerçekler
EvetYakışıklı mı 😂😂
Muro bizde yakisikliyiz yakışıklılık para etmiyor ya cebin şişik olucak yada anladın 😂😂
Dede açık çevir
Battık kuruş yokDede açık çevir
Öyle tabi orası abiMuro bizde yakisikliyiz yakışıklılık para etmiyor ya cebin şişik olucak yada anladın 😂😂
Aleyküm selam kaybedenler kulübüne Hoşgeldin dostumseLamun aLeykum Cümleten boL SansLar :w
Hosbuldum Tesekkurler Insallah en yakın zamanda Kazanmak dılegıyle♥Aleyküm selam kaybedenler kulübüne Hoşgeldin dostum
HKoşun koşun gelin çıkın çıkın gelin
Ojjjgeldin
Ne zaman ki türkler ile alakası olmayan, slotlara hile hurda karıştırmayan kazanç ve kaybın şansımız ile alakalı olduğuna bizi ikna edebilecek düzeyde adam akıllı bir site bulursak hah işte o gün kazanma ihtimalimiz olabilir dostumHosbuldum Tesekkurler Insallah en yakın zamanda Kazanmak dılegıyle♥
Böyle düşünüyorsan Sadeec Spor bahsi alıp kara geçince günü kapatacaksın bu işin oluru buNe zaman ki türkler ile alakası olmayan, slotlara hile hurda karıştırmayan kazanç ve kaybın şansımız ile alakalı olduğuna bizi ikna edebilecek düzeyde adam akıllı bir site bulursak hah işte o gün kazanma ihtimalimiz olabilir dostum
İşte bende 12 yıllık slot hayatımı sonlandırıp spora geçmek istiyorum hatta öğrenmeye çalışıyorum. Daha bir tane futbolcu ismi bilmiyorum yani sporla uzaktan yakından alakam olmadı. Bazen 100 lira yatırım yapıyorum spor sayfasına giriyorum o kuponu yapabilmek benim için bankayı hacklamak gibi imkansız olduğunu fark edip slotta tokatlanıp bugünde zekatı verdik diye şükür ediyorumBöyle düşünüyorsan Sadeec Spor bahsi alıp kara geçince günü kapatacaksın bu işin oluru bu
yanı macı acıp 1 gol olur 2 gol olur secenegını bulup işsaretlemek bu kadar zor dıyosun)İşte bende 12 yıllık slot hayatımı sonlandırıp spora geçmek istiyorum hatta öğrenmeye çalışıyorum. Daha bir tane futbolcu ismi bilmiyorum yani sporla uzaktan yakından alakam olmadı. Bazen 100 lira yatırım yapıyorum spor sayfasına giriyorum o kuponu yapabilmek benim için bankayı hacklamak gibi imkansız olduğunu fark edip slotta tokatlanıp bugünde zekatı verdik diye şükür ediyorum