- 7,359
- 4,713
- 113
İnanki ufo görmüş masum köylü gibi ekrana bakıyorum Allah için zırnık anlamıyorumyanı macı acıp 1 gol olur 2 gol olur secenegını bulup işsaretlemek bu kadar zor dıyosun)
İnanki ufo görmüş masum köylü gibi ekrana bakıyorum Allah için zırnık anlamıyorumyanı macı acıp 1 gol olur 2 gol olur secenegını bulup işsaretlemek bu kadar zor dıyosun)
takıl bize ögrenırsın ufaktan baslama kararı aldık bızde bı kac arkadasıda cekerım buraya Tam bir kumarbaz alfa olursunİnanki ufo görmüş masum köylü gibi ekrana bakıyorum Allah için zırnık anlamıyorum
Tamam dostum bana uyar valla beni slottan kurtarıp üçbeş kuruş kazandırırsan cennette hurma ağacı dikmiş gibi olursun 😂😂takıl bize ögrenırsın ufaktan baslama kararı aldık bızde bı kac arkadasıda cekerım buraya Tam bir kumarbaz alfa olursun
Ya ne güzel orada yapiyorduk goy goy kudursunlar biraz 😂
Yok ya ne gerekYa ne güzel orada yapiyorduk goy goy kudursunlar biraz 😂
İphone al elden satDostlar vodafonedan faturaya yansıtmalı telefon alıp satmak istiyorum para lazım nasıl oluyor hemen alınıyor mu hangi telefonu alıp satarken zarar etmem yardımcı olur musunuz
Hemen alırsın ben netten sipariş vermiştim 2 güne gelmişti ama bayisine gidersen anında alırsınDostlar vodafonedan faturaya yansıtmalı telefon alıp satmak istiyorum para lazım nasıl oluyor hemen alınıyor mu hangi telefonu alıp satarken zarar etmem yardımcı olur musunuz
Ne yazmış la yetişemedm bakamadmPuahajahaha🤣
Ay noluyo noluyo kim kime ne yapmış 😄Yemedi şikayet ettin demi hemen ayakçı hadi muhattap olma bidaha
aqlama kocum yenqeye qit börek al koşşşYemedi şikayet ettin demi hemen ayakçı hadi muhattap olma bidaha
İphone al elden sat