- 2,601
- 1,188
- 113
Dün alamamis bugüne sarktı ondan donmedim sana araba var bugün ugrarim geldiğindeNeyse bişi Demiom
Allahından bul🤣
Dün alamamis bugüne sarktı ondan donmedim sana araba var bugün ugrarim geldiğindeNeyse bişi Demiom
Allahından bul🤣
Ayyy düşünceliii 😘Dün alamamis bugüne sarktı ondan donmedim sana araba var bugün ugrarim geldiğinde
Bende çok sovdum direkt uyudum diğeri olmamış daha nedenseAyyy düşünceliii 😘
Bende ne kdr şey ettm🤣
Allahtan tam zamanında yazdın qörmessem okkalı bi yapıstırcaktm saa🤣Bende çok sovdum direkt uyudum diğeri olmamış daha nedense
Ben bilmez sovecegimden korkmuş da olabilir ondan eski getirmemiştir o zaamanAllahtan tam zamanında yazdın qörmessem okkalı bi yapıstırcaktm saa🤣
Hep dümenikaaa denizi yok dümeni cok memlket
Yeni malz inio demekki onu bekliyolar
Marketlerde 10 tl 10 tl varsa al qel ben ypım saaa kokulu kokusuz musteriye kalmısBen bilmez sovecegimden korkmuş da olabilir ondan eski getirmemiştir o zaaman
Senin gibi benle uğraşmak istemediyse demek kıhkıhkıhAllahtan tam zamanında yazdın qörmessem okkalı bi yapıstırcaktm saa🤣
Hep dümenikaaa denizi yok dümeni cok memlket
Yeni malz inio demekki onu bekliyolar
Sana da gelmiş demek ki bilionMarketlerde 10 tl 10 tl varsa al qel ben ypım saaa kokulu kokusuz musteriye kalmıs
Bizde müşteri memnuniyeti onmli
Herkes benmi uqrasabilsin bebek😘Senin gibi benle uğraşmak istemediyse demek kıhkıhkıh
Mumcu seniHerkes benmi uqrasabilsin bebek😘
He bi ara uqradı bayramda tobe ettm kendi
İşimi hallederm zor deqil dedim daha ucuza maal ederim qeri kalana kupon yprm
Ulan dinime söven musluman olsa kac kere mum yedin smdi qelmiş baa laf söylıo hele geldiginde bi gelme😂Mumcu seni
Bizde olmaz öyle şeyler bide benim afacan yine evden kaçmış ki cıncık gibi olur artıkUlan dinime söven musluman olsa kac kere mum yedin smdi qelmiş baa laf söylıo hele geldiginde bi gelme😂
Valla o cıncıgı cizarım kokusyz mum gelirse🤣Bizde olmaz öyle şeyler bide benim afacan yine evden kaçmış ki cıncık gibi olur artık
Hakiki yerinden lavanta kokulu getircem sanaValla o cıncıgı cizarım kokusyz mum gelirse🤣
Hele seni vururum bi gelme
Kadın gibi kadın yiaaaa🤣Hakiki yerinden lavanta kokulu getircem sana
Ben kaçtım vartoliii izlemem lazım özledimKadın gibi kadın yiaaaa🤣
Şöyle tek nefeste zıng etmesse yurmugu
Alnın ortasına yin
Stajer mafya uzaaa hadi onu,izleyip mafyacılıga devam geldiginde gelmessen senin cekecegin varBen kaçtım vartoliii izlemem lazım özledim
Puhahahaahshshsh laflara bakYa benim ya toprağın,o zaman cennette kavuşmayı bekler rahat rahat
Burda neden gif atamıyoruz ya ahahahasbBugün de gelmedi manolyam hep bir umutla giriom