- 16
- 7
- 3
Yhaa burası çok karışık beeeBurda neden gif atamıyoruz ya ahahahasb
Yhaa burası çok karışık beeeBurda neden gif atamıyoruz ya ahahahasb
Hoşgeldiniz bey efendi alışırsınız umarım 😅Yhaa burası çok karışık beee
Hoşbuldum manolyaaa nabeerrrHoşgeldiniz bey efendi alışırsınız umarım 😅
Sende neden ayrıcalıklı üye yazıyor asıl konu bende niye yazmıyor ahahshshsHoşgeldiniz bey efendi alışırsınız umarım 😅
Büyüdüğünüzde yazarSende neden ayrıcalıklı üye yazıyor asıl konu bende niye yazmıyor ahahshshs
Ahahahss sakin olll brooo gerilmeeeBüyüdüğünüzde yazar
Hm anlıyorum genç arkadaşAhahahss sakin olll brooo gerilmeee
Nee anlıyorsun acabaa neysee merakta etmiyorum zaten dalgana bakHm anlıyorum genç arkadaş
Merak iyi değildir 🥱 dalga 🌊 dümen bizim işimizNee anlıyorsun acabaa neysee merakta etmiyorum zaten dalgana bak
Hadi gülüm diğer parka geç dümeni tutan kendini kaptan sanıyor zateeenn a qqq ahahshshxMerak iyi değildir 🥱 dalga 🌊 dümen bizim işimiz
Diluu bu Ömer beynini yemiş heee hasta bu kendi kendine bana yazıyor ne yazdığınıda bilmiyor hadi uza falan diyor sonra engelliyor ahahshsbdHoşgeldiniz bey efendi alışırsınız umarım 😅
Ergen sevmiyorum sevsem senle uğraştırdımdaDiluu bu Ömer beynini yemiş heee hasta bu kendi kendine bana yazıyor ne yazdığınıda bilmiyor hadi uza falan diyor sonra engelliyor ahahshsbd
Yürü bakim ötede ağlaErgen sevmiyorum sevsem senle uğraştırdımda
İyi geceler ergen çocuk hep böle gül ama yanlış yerde yanlış insana denk gelme gelirsen sana gülerler
Ergen aglamasida böyle oluyor demekki 😆Yürü bakim ötede ağla
saat 9.40 yavErgen sevmiyorum sevsem senle uğraştırdımda
İyi geceler ergen çocuk hep böle gül ama yanlış yerde yanlış insana denk gelme gelirsen sana gülerler
Lan sal beni uzaklaş yanıt falan da verme kaybol aqErgen aglamasida böyle oluyor demekki 😆
Yani dikkat ergen cikabilirmi diyorsunuz?saat 9.40 yav
Saldım seni hadi koş ağac dibine git gel bekliyoruz seni ergencikLan sal beni uzaklaş yanıt falan da verme kaybol aq
ne cıkar bılmıyorum ama 3 gündür toplasan 2 saat uyuyamadıgmı bılıyorumYani dikkat ergen cikabilirmi diyorsunuz?
Olum sen engellisin özürlüsün yanıt verme diyorum hâlâ mal mal kendince laf soktuğunu falan sanıyosun uza kardeşim hadi bak git denklerinle uğraş seni takmıyorumm yanıttt vermeee!!!!!!Saldım seni hadi koş ağac dibine git gel bekliyoruz seni ergencik