guns n roses
Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 3,492
- 2,373
- 113
askere gitti o
askere gitti o
Ashjsjsjs o ne demekaskere gitti o
Neyi çok denedin gardasim@dLkyLmzZz tekrar mı denesek, baktım da hayat böyle devam etmiyor, çok denedim çok uğraştım başaramadım
Benim hayatımin ozeti@dLkyLmzZz tekrar mı denesek, baktım da hayat böyle devam etmiyor, çok denedim çok uğraştım başaramadım
10 suzluğuNeyi çok denedin gardasim
Cennette kavuşmayı bekledim ama,bu dünya daki cehenneme daha fazla dayanamiyorumBenim hayatımin ozeti
@dLkyLmzZz tekrar mı denesek, baktım da hayat böyle devam etmiyor, çok denedim çok uğraştım başaramadım
Aman hiç keyfim yok şimdi dost 2 dk kumar oynıcaz burnumuzdan geldi 50 tane adamla uğraşmaktan ne forumda bildirim bitiyo ne telefonda kerhane gibi çalışıyoruz komple kapatacam bu enişte hesabını iyice ucuna geldim yani
Adamsın takma la kafana biseyi taktikca buyur herşeyAman hiç keyfim yok şimdi dost 2 dk kumar oynıcaz burnumuzdan geldi 50 tane adamla uğraşmaktan ne forumda bildirim bitiyo ne telefonda kerhane gibi çalışıyoruz komple kapatacam bu enişte hesabını iyice ucuna geldim yani
Liste isleri sikinti bro o topa girilmezdi o konuda 😁Aman hiç keyfim yok şimdi dost 2 dk kumar oynıcaz burnumuzdan geldi 50 tane adamla uğraşmaktan ne forumda bildirim bitiyo ne telefonda kerhane gibi çalışıyoruz komple kapatacam bu enişte hesabını iyice ucuna geldim yani
Liste olsa da olmasa da aynı dayıListe isleri sikinti bro o topa girilmezdi o konuda 😁
Konuda para ve liste muhabbeti geçmesin beyler, konu amacını aşmasınListe olsa da olmasa da aynı dayı
Bro roll acan arkadas konuda biraz gezincek dmden yazicak kime aticaksa cok zor bi is deil 3 4 saat roll yapiyosun 3 dkda ona ayir bak yani zor bisey deil.ben hic bi zaman bu isi baskasina yaptirmadim.sikma canini olur bole seyler.o konuda benimde kafama takilan bikac sey oldu basina agrimasin diye yazmadim ama herkes ben deil tabi.salla bro keyfine bak can sikmaya degmezListe olsa da olmasa da aynı dayı
Millet para kazanınca bize yazıyolar sanki ben kazanıyorum aha penaltı kazandı en az 20 kişi bana yazdı banane kardeşim bizim aldığımıza kadar merak etti herkes ta amına koyayım eniştenin ecdanı sıkeyım size ne olum aq bu kadar gözü kalıyor kalanların anasını sıkeyım hepsinin birinin değil vallahi gına getirdiler yolundasın yazıyo bana geçen ibnenin biri bakıyoruz arkadan çekilişlere katılıyor biri para atsa domalıp araya kadar sıkıştıracak paraları bize atıyor ya millet para nasıl gözleri kalıyo adam orda 100 bin alır ona tebrikler der gelir bizi merak eder naptık diyeBro roll acan arkadas konuda biraz gezincek dmden yazicak kime aticaksa cok zor bi is deil 3 4 saat roll yapiyosun 3 dkda ona ayir bak yani zor bisey deil.ben hic bi zaman bu isi baskasina yaptirmadim.sikma canini olur bole seyler.o konuda benimde kafama takilan bikac sey oldu basina agrimasin diye yazmadim ama herkes ben deil tabi.salla bro keyfine bak can sikmaya degmez
Bi ara forumun Haraççı si diyorlardı sana ona çok gülmüştüm 😅😅😅😅Millet para kazanınca bize yazıyolar sanki ben kazanıyorum aha penaltı kazandı en az 20 kişi bana yazdı banane kardeşim bizim aldığımıza kadar merak etti herkes ta amına koyayım eniştenin ecdanı sıkeyım size ne olum aq bu kadar gözü kalıyor kalanların anasını sıkeyım hepsinin birinin değil vallahi gına getirdiler yolundasın yazıyo bana geçen ibnenin biri bakıyoruz arkadan çekilişlere katılıyor biri para atsa domalıp araya kadar sıkıştıracak paraları bize atıyor ya millet para nasıl gözleri kalıyo adam orda 100 bin alır ona tebrikler der gelir bizi merak eder naptık diye
Ben bas ediyorum hepsiyle de bazen böyle gına geliyor lavugu bulsam da ağzını yüzünü döksem diye
OhaD emet demet çiçekler veririm sana
İ şve naz yaparsın o zaman belki bana
L oş ışıklı,gecenin orta yarısı odamda
E llerimiz kavuşsun, sonrasına hiç bakma
K albimiz bir olsun gerisi yalan dünya
@dLkyLmzZz