- 4,849
- 3,311
- 113
Sen buna böyle olduysan eyvah seni çok uzerler dayı kızı 🤣Adam akrostiş yapmış bu kadar etkili miydim
Sen buna böyle olduysan eyvah seni çok uzerler dayı kızı 🤣Adam akrostiş yapmış bu kadar etkili miydim
Sence yedim mi kiSen buna böyle olduysan eyvah seni çok uzerler dayı kızı 🤣
Daha ne yapayımSence yedim mi ki
Suskun mute yaparım seni 😡Sen buna böyle olduysan eyvah seni çok uzerler dayı kızı 🤣
O değil de forum resmen ekodan önce ekodan sonra gibi durgun bitikSuskun mute yaparım seni 😡
Anma onu sovmekten bikmistim cok iyi oldu 😅, kaç tane multiyle geldi zatenO değil de forum resmen ekodan önce ekodan sonra gibi durgun bitik
Niye sövün adam gitti forum bitti resmenAnma onu sovmekten bikmistim cok iyi oldu 😅, kaç tane multiyle geldi zaten
Ne bitti ya saçma sapan konusan yok en azından, belki pes etmemistir o zaten, saçma sapan bi nikle aramizdadir merak etme,eskisi gibi satasmiodur şikayet edip kalici ban attiriyoruz diyeNiye sövün adam gitti forum bitti resmen
Sen napiyon bırak onu şimdi 😅, özlemişim 100 k lik oyun hesabım varmış gibi şuan 😅😅İlk ben açtım ona zaten multi şifreyi ekobaba yaptım sanırım ondan olsa gerek onaylanmadı bide git geri gelme dediler
Yemek yemeye gidiom kendine cici bakSen napiyon bırak onu şimdi 😅, özlemişim 100 k lik oyun hesabım varmış gibi şuan 😅😅
Afiyet olsun,et olsun vücudunaYemek yemeye gidiom kendine cici bak
Başkanın adaletine bir kez daha tanıklık ettik. Helal olsun adam gibi adam. Üyelerin hakkına sahip çıkıyor.@Başkan sen adamsin şu siteyi siktr ettin ya helal olsun
Sponsorluk süresi bitmiş ne göndermesi tost 👊🏼😂@Başkan sen adamsin şu siteyi siktr ettin ya helal olsun
Sen oyleSponsorluk süresi bitmiş ne göndermesi tost 👊🏼😂
Bişi olmaz ya belki biraz söverlerŞuraya alakaasiz çekim paylaş bonusumu atsam 😂😂😂
Sovmezler ya severler beniBişi olmaz ya belki biraz söverler