Sıkıcı pisler@dLkyLmzZz nerde kalmisdik
Kanka sana ciddi sorucam makara yapma erkeksin neden kız ismiyle acdin ne seni buna teşvik etti kanka artık kendinle yüzleşme vakti kaçma kanka kacmaaaSıkıcı pisler
Gizli sekmeden gir kankaSelamın aleyküm dostlar 2 saat kadar oluyor betkeye vpn ile bile giremiyorum mahvettiler parayı ya 3 maçta geldi oynayamadım anlayan varsa yardımcı olurmu güncelleme bu kadar sürmezdi normalde
DeniyeyimGizli sekmeden gir kanka
Tarayıcı geçmişini temizle öyle bir dene sonra. O olmazsa opera indir onda dene girmeyiSelamın aleyküm dostlar 2 saat kadar oluyor betkeye vpn ile bile giremiyorum mahvettiler parayı ya 3 maçta geldi oynayamadım anlayan varsa yardımcı olurmu güncelleme bu kadar sürmezdi normalde
Şu an denetleniyorum bana kızmış yok sana cevapKanka sana ciddi sorucam makara yapma erkeksin neden kız ismiyle acdin ne seni buna teşvik etti kanka artık kendinle yüzleşme vakti kaçma kanka kacmaaa
La hadi be bende öyle bi delikanliyim vallaha beŞu an denetleniyorum bana kızmış yok sana cevap
Neysem oyun fake falan işim olmazLa hadi be bende öyle bi delikanliyim vallaha be
İspatla yeminlen bedeli ödeycem bende böyle lanet birsey var çözüme gitmem.lazimNeysem oyun fake falan işim olmaz
Bedeli ne ala alaİspatla yeminlen bedeli ödeycem bende böyle lanet birsey var çözüme gitmem.lazim
Yav hadi ya erkeksin net hadi.ispatla gorelimBedeli ne ala ala