- 265
- 433
- 63
Yarın 100 bin tl personel ödemem var cebimde 5k ne yapacagım bilmiyorum kredi vermiyor bankalar nasıl çözüme ulaştiracagimi bilmiyorum
Benimde 50k kredi ödemem var banka kredi vermiyor sürekli arıyorlar açmıyorum arabayı saticam son seçenekYarın 100 bin tl personel ödemem var cebimde 5k ne yapacagım bilmiyorum kredi vermiyor bankalar nasıl çözüme ulaştiracagimi bilmiyorum
Arkadaşım O İşçilerine Yazık Değilmi Ya Adamlar Yarın Bir Umut Senden Alın Terlerini Bekliyorlar Bırak Yarını Saatler Sonra Yatacak Paraları İle Kendi Ödemelerini Harcamalarını Bekliyorlardır Evine Alışveriş Planı Yapan Karısına Çocuğuna Kıyafet Yada Gezdirme Planı Yapan Falanda Filan Çok Büyük Hata Yapmışsın Heleki Kumarda Kaybettim Deme Sakın !Yarın 100 bin tl personel ödemem var cebimde 5k ne yapacagım bilmiyorum kredi vermiyor bankalar nasıl çözüme ulaştiracagimi bilmiyorum
acı gerçekler çok haklısın dostum gözlerim doldu gerçektenArkadaşım O İşçilerine Yazık Değilmi Ya Adamlar Yarın Bir Umut Senden Alın Terlerini Bekliyorlar Bırak Yarını Saatler Sonra Yatacak Paraları İle Kendi Ödemelerini Harcamalarını Bekliyorlardır Evine Alışveriş Planı Yapan Karısına Çocuğuna Kıyafet Yada Gezdirme Planı Yapan Falanda Filan Çok Büyük Hata Yapmışsın Heleki Kumarda Kaybettim Deme Sakın !
Ne kadar batırdın kiYarın 100 bin tl personel ödemem var cebimde 5k ne yapacagım bilmiyorum kredi vermiyor bankalar nasıl çözüme ulaştiracagimi bilmiyorum
Sen ciddi misinYarın 100 bin tl personel ödemem var cebimde 5k ne yapacagım bilmiyorum kredi vermiyor bankalar nasıl çözüme ulaştiracagimi bilmiyorum
5i nasıl 100 yaptın, anlatır mısın kralArkadaşlar hallettim kumar kaynaklı degil
Ödeme alamadıgımdan tam tersine ödemeyi kumardan cıkardım sorun çözüldü
helal 5kyı 100k yapmışınArkadaşlar hallettim kumar kaynaklı degil
Ödeme alamadıgımdan tam tersine ödemeyi kumardan cıkardım sorun çözüldü
Telgramdan dan yaziyorBetorspin temsilcisi arıyor 50 veriyor davet bonusu 2000 yap 250 çek diye ben 50 yi 2000 yapsam Zengin olurdum komik 😂😂😂
Atesle 5 200 yapayim brom5i nasıl 100 yaptın, anlatır mısın kral