Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Son Maç 24 Bin TL Kazanç

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,670
23,771
113
Haklisinda zannetmem 0 sayilacagini. Mantikli olarak 500 kisi 2 li olarak bu maci oynasa 400 lisi bundan yatsa otomatik olarak diger mactan kazanmis sayilacaklar. Riske etmezler bence. 100 kisi kazanana oderler
Bilemezsin kimisine iade kimisine kaybetti kimisine won yzzar bilemezsin kimse bilemez

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113
Mac yarida kalmamış. Iptal olmamis. Sahaya kedi girmemiş. Şike olma ihtimali olan binlerce mac var onlari incelesinler. Şike işi boş
Hahahaha iade olursa tekrar okursun yorumu alt yapı bir şeylerde kuşkulanmasa maç daha bitmeden sonuçlandırırdı xli altyapı hep öyle yapar

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Hahahaha iade olursa tekrar okursun yorumu alt yapı bir şeylerde kuşkulanmasa maç daha bitmeden sonuçlandırırdı xli altyapı hep öyle yapar
Kardesim ben birsey iddaa etmiyorum. Senin doğrun senin benim dogrum benimdir. Umarim hepsini ceker tek temennimiz bu

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,464
3,196
113
Mailde attım watsap hatlarına da yazdım gıcık gıcık cvp yazıyorlar resmi sonuçları bekleyiniz başka bşy yok. 24 bin yatıuor boşyere orada.

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
çözülmedimi halen bu sonuçlanmadımı

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye