- 4,791
- 1,754
- 113
Bu maci iaede eder oyle gözüküyor dostum
Canli destege yaz durmadan. Biz yazinca size ne diyorlar 😂SAAT 17. 00 E KADAR SONUÇLANIRSA 13 KİŞİYE 100 TL DAĞITACAĞIM. BU DA SON SONUÇLANMAZSA BU MAÇ 1 AY SONUÇLANMAZ DAHA
Artık ona da razıyım 12 13 bin alırız yapacak bşy yokBu maci iaede eder oyle gözüküyor dostum
bugün yansır ya gelir birazdan @1xBet DestekArtık ona da razıyım 12 13 bin alırız yapacak bşy yok
Sonuçlananır inşSAAT 17. 00 E KADAR SONUÇLANIRSA 13 KİŞİYE 100 TL DAĞITACAĞIM. BU DA SON SONUÇLANMAZSA BU MAÇ 1 AY SONUÇLANMAZ DAHA
umarım sonuçlanır hocamArtık ona da razıyım 12 13 bin alırız yapacak bşy yok
Kanka iş ters gidince gidiyor yani inşallah çözüme kavuşur hemenUlan ihtiyac olmasa beklerdik de bu paraya da cok ihtiyaç var 2 gündür içerse 24 bin yatıuor az parada değil. Kartları krediyi ödücez aksilik işde
Insallah yansir reis kazandi olarak sonuçlansin dun kazanan kuponuma betcio iaede yaptiArtık ona da razıyım 12 13 bin alırız yapacak bşy yok
YokKupon sonuçlandımı
Iade derken oran 0 mi saydiInsallah yansir reis kazandi olarak sonuçlansin dun kazanan kuponuma betcio iaede yapti
bu maça 3.periyoduna oynamıştım bittikten sonra da kazanç olarak sonuçlanmıştı inşallah erken sonuçlanırUlan ihtiyac olmasa beklerdik de bu paraya da cok ihtiyaç var 2 gündür içerse 24 bin yatıuor az parada değil. Kartları krediyi ödücez aksilik işde
Iade derken oran 0 mi saydi
Isim farkligindan dolayi iaede edildi dedi isim degisikligi varmi bu bahanede yeni ciktiIade derken oran 0 mi saydi
Gardaşım @1xBet Destek yardımcı olun adama neden halen sonuçlanmadıUlan ihtiyac olmasa beklerdik de bu paraya da cok ihtiyaç var 2 gündür içerse 24 bin yatıuor az parada değil. Kartları krediyi ödücez aksilik işde
Ben ayar oldum desteğe yazalım dicem bize size ne diyecekler tokatlı gardaşım desteğe biraz baskı yapmalısın bence
Gelir akşama doğru sonuçlanırUlan ihtiyac olmasa beklerdik de bu paraya da cok ihtiyaç var 2 gündür içerse 24 bin yatıuor az parada değil. Kartları krediyi ödücez aksilik işde
Neye göre akşama doğru 24 saati aştı şu anGelir akşama doğru sonuçlanır