- 1,860
- 1,323
- 113
@1xBet Destek konuya bir el atar mısınız artık
Ulan o macin ben ya.nerden koydun onu kupona be ise bak.valla ben sanmiyirum ama umarim sonuclanir kardes.allah kabul etsinNeyse gideyim cuma namazını eda edeyim dönüş de sonuçlanır umarım.
İnşallah gelir❣SAAT 17. 00 E KADAR SONUÇLANIRSA 13 KİŞİYE 100 TL DAĞITACAĞIM. BU DA SON SONUÇLANMAZSA BU MAÇ 1 AY SONUÇLANMAZ DAHA
Allah kabul etsin dost canlının dediğine göre endişe edilecek bir durum yok kupon sonuçlanacak ama resmi veri bekleniyorNeyse gideyim cuma namazını eda edeyim dönüş de sonuçlanır umarım.
Bilgilenmek amacli soruyorum.bunun bi minimum maximum zaman araligi yokmu acaba?benim bildigim ne olucaksa 24 saat icinde oluyorduMerhaba,
Resmi kaynaklar tarafından maç ile ilgili bilgilerin yayınlanması beklenmektedir. Gerekli bilgiler yayınlandıktan sonra kupon sonuçlandırılacaktır.
Teşekkürler bekliyoruzMerhaba,
Resmi kaynaklar tarafından maç ile ilgili bilgilerin yayınlanması beklenmektedir. Gerekli bilgiler yayınlandıktan sonra kupon sonuçlandırılacaktır.
Genelde 24 saat icinde sonuclaniyor ama cok uzun surmez insallahMerhaba,
Gariban çakal olsa zaten gariban olmaz zengin çakal olduğu için zengin katılıyorum dost 😀👍garıban mı zengın mı daha cakaldır dost
maçların bekleme satti 48 saat diye biliyorum bu alt yapıda . büyük ihtimal 47.,saatte kazandı olarak sonuçlandıracaklar dostSAAT 17. 00 E KADAR SONUÇLANIRSA 13 KİŞİYE 100 TL DAĞITACAĞIM. BU DA SON SONUÇLANMAZSA BU MAÇ 1 AY SONUÇLANMAZ DAHA
Biraz ilgilenin arkadas. Etiket atıyoruz, konuda aktif olup görmezden geliyorsunuz. Bunu demek bu kadar zormuyduMerhaba,
Bilirkisi gelmis ne derse odurSonuç sitedede yayinlanmamis daha zaten..
Ogunki 2 mac düşmüş Sonuc ama o mac yok.
Findik warmi laBilirkisi gelmis ne derse odur
Sonuçlanacak dedi kral sıkıntı yok burası da beklememizi söylüyor eğer iade sayarsa zaten büyük yanlış olur48 saatte sonuçlanmazsa iade olacakmış sanırım 12 bine düşecek bakiye