- 5,464
- 3,196
- 113
Payfix açıldı. Tmm çekeceğim şimdi destek verenlere teşekkürler
Güle güle harca dostummPayfix açıldı. Tmm çekeceğim şimdi destek verenlere teşekkürler
Valla bende acik dostum cektim 1 dakikadaPayfix 1xbet de kapalı şu an
Can sağlığı dostum12 bin çektim 1 dk da yolladılar şimdi kalan 2000 TL ye yakın Bi bakiye var ordan devam edecem
lanetliyiz kanka biz valla billa
günaydın dostEe silerler tabi ama sen o maci kaybetseydin sonuc eldevar sifirdi .cok uyaniklar cokk
Sonuc ne sonucgünaydın dost
oynayacak tutarsa dağıtacakSonuc ne sonuc
Kral benide gör be 20358360312 bin çektim 1 dk da yolladılar şimdi kalan 2000 TL ye yakın Bi bakiye var ordan devam edecem
hocam adama banka havalesi çek diye akıl mı verilir siz çıldırdınız mı ya .Hayhay veya banka havalesi varsa kullan veya jeton
Ooooooooooooo hadi ben balik yemeye gidiorum zengin bi arkadsima alinca mesaj atarsinoynayacak tutarsa dağıtacak
Sadece fikir iyi veya kötü olabilir hen kullanıyorum sağlam sitelerde qtm üzerinden yatirirlarsahocam adama banka havalesi çek diye akıl mı verilir siz çıldırdınız mı ya .
Sağol reis baktım kampanya kısmına bulamadımLink sitelerin linki sadece hesabına gir kampaylara tıkla orda çıkıyor zaten kampaynaya katil dediğinde 15 ekliyor
inşallah bakalım bizi de görürsün umarımPayfix açıldı. Tmm çekeceğim şimdi destek verenlere teşekkürler