- 3,484
- 1,566
- 113
Hep olan garibana olur malesef adam.tutturmuş ödenmiyor komedi peki o maçtan yatsaydi iade olacakmıydi hep kötü niyet
Kasalar sıfır keyifler tıkırHep olan garibana olur malesef adam.tutturmuş ödenmiyor komedi peki o maçtan yatsaydi iade olacakmıydi hep kötü niyet
çok uğraştın dost benim kedni hesbım olsaydı bu kadar uğrşmazdım
Baskada ugrasmam dost. Zaten kalan bakiyesinide almistir. Zaten cevap bile yazmiyor. Mecit olayi gibi budaçok uğraştın dost benim kedni hesbım olsaydı bu kadar uğrşmazdım
boşver dost herkes kendi menfaatindeBaskada ugrasmam dost. Zaten kalan bakiyesinide almistir. Zaten cevap bile yazmiyor. Mecit olayi gibi buda
Aynen öyle oldu bence de aldı ve bir daha gelmediBaskada ugrasmam dost. Zaten kalan bakiyesinide almistir. Zaten cevap bile yazmiyor. Mecit olayi gibi buda
Biz burada neler gördük. Aslinda hic biri icin ugrasmicanda neyseAynen öyle oldu bence de aldı ve bir daha gelmedi
Olan siteyle ve destekle olan mücadelemize olduBiz burada neler gördük. Aslinda hic biri icin ugrasmicanda neyse
Siktir et alan aldi alacagini salla gitsinOlan siteyle ve destekle olan mücadelemize oldu
Canımız sağolsun kralSiktir et alan aldi alacagini salla gitsin
Kardesim tokatli seni gormediyse ccok ayip etti. Senin hakkin vardiSiktir et alan aldi alacagini salla gitsin
dahada gelmem davosaBurada milletin desteğini arkasına alarak en son buhar olan arkadaşlar yok mu ..... Ayar oluyorum anasını satayım. Ya milleti örgütleme yada dağıtım yaparım deme. Yazık ediyorsunuz birliğe beraberliğe
Konunun en başından beri o kadar cabaladik adam buhar oldu uçtuBurada milletin desteğini arkasına alarak en son buhar olan arkadaşlar yok mu ..... Ayar oluyorum anasını satayım. Ya milleti örgütleme yada dağıtım yaparım deme. Yazık ediyorsunuz birliğe beraberliğe
Ne olacaktı dostum ne beklıyorsun kiKonunun en başından beri o kadar cabaladik adam buhar oldu uçtu
Ben daha davosun kapısından geçmem. Neden? çünkü artık kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorumdur ve sanırsın ki bir daha işin düşmeyecek 😉dahada gelmem davosa
Sana yazık olduKonunun en başından beri o kadar cabaladik adam buhar oldu uçtu