- 1,676
- 182
- 63
Bizede olaydı iyidi bi Kupon yapardik
Cami duvarina mi isedinBizede olaydı iyidi bi Kupon yapardik
Ne deyon sadiç anlamadım geçmedi filtredenCami duvarina mi isedin
Mesela bisey dagitiliyor sana verilmedi mi biz cami duvarina mi isedik denir sizin orda denmiyo herhaldeNe deyon sadiç anlamadım geçmedi filtreden
Biz kazana düştün sen sana yok deriz de bizde kazan değil tencre bile yok zeytine kafa atıyoruzMesela bisey dagitiliyor sana verilmedi mi biz cami duvarina mi isedik denir sizin orda denmiyo herhalde
Biz kazana düştün sen sana yok deriz de bizde kazan değil tencre bile yok zeytine kafa atıyoruz
reis bana da yollasan olur mu be imkanın varsa.Yok diyosan eyvallah yine@Fatihscream @Cumali @Brsgs1905 @dancy35 @Sedatgs1905 @salvia955 @yogunlug @İmParaThor @Galatasaray5 @Mehmet47
Arkadaşlar mesaj atın papara numaranızı ve isim soyisim para geldikten sonra buraya geldiğini yazın havada kalmasın konu etkinlikler devam edecek ismi olmayanlar üsülmesin.
Baskan benim papara hesap 1294590595Ben sana hepsinin paparasını atayım dur kime yolladın onları bulmayayım
Buraya değil adama mesaj atacaksinSiyah beyaz E.A papara no 1294590595 bu arada bol sans guzel kazanc saglamissin
Haydi bol şans bakalım
Gelin takip edek
Bol sans
Gelin takip edek
Bol şans ustam
Gelin takip edek