- 1,416
- 348
- 83
64-67
Gönül koyduk bile, napalım 3 dakikada 1 mesaj mı atalım biz de çok düzensiz çok @siyahbeyaz106ben çıkıyorum şimdi öğlene kadar kalan arkadaşlar mesaj atar ödeme yapılır onlarada diğer arkadaşlar gönül koymayın bana ben burada kimseyi tanımıyonrum öyle normal seçtim etkinlik yapacağım yine
Bence yanlış dusunuyorsun bana da çıkmadı ama biz alacağız diye bir kaide de yok maalesef şansımiza kuselimGönül koyduk bile, napalım 3 dakikada 1 mesaj mı atalım biz de çok düzensiz çok @siyahbeyaz106
bide şans olsa kız doğartık aq :adBence yanlış dusunuyorsun bana da çıkmadı ama biz alacağız diye bir kaide de yok maalesef şansımiza kuselim
Yoo çekiliş olabilirdi, yada belli bir kriter, mesaj sayısı olur, veya başta şartlar belirlenir, böyle kara düzen olunca insanlar da haliyle kendini seçsin diye şekilden şekile giriyor, yanlış anlamasın kimse lütfen, tarafsız gözle bakan herkes bunu görüyor zatenBence yanlış dusunuyorsun bana da çıkmadı ama biz alacağız diye bir kaide de yok maalesef şansımiza kuselim
Aynenbide şans olsa kız doğartık aq :ad
Saygı duyarım yalnız adam seçmece yaptı zaten kendide söyledi kimseyi tanımıyorum diye bı dahakine de biz oluruz Belli mi olurYoo çekiliş olabilirdi, yada belli bir kriter, mesaj sayısı olur, veya başta şartlar belirlenir, böyle kara düzen olunca insanlar da haliyle kendini seçsin diye şekilden şekile giriyor, yanlış anlamasın kimse lütfen, tarafsız gözle bakan herkes bunu görüyor zaten
Sen hiç sempatik değilsin aga sana vermez bekleme şakaaSaygı duyarım yalnız adam seçmece yaptı zaten kendide söyledi kimseyi tanımıyorum diye bı dahakine de biz oluruz Belli mi olur
Benim için problem yok usta herkes nasibini yerSen hiç sempatik değilsin aga sana vermez bekleme şakaa
Sen hiç sempatik değilsin aga sana vermez bekleme şakaa
Bugün içimde bi mutluluk var hayrolsun aq bünye alışık değil ya tuhaf geliyor