- 272
- 380
- 63
Iyi şanslar
bir kupon daha yap, sahura git, geldiğinde tutar inşallah..Orda görevli olduğum için gidiyorum yemek için değil
Allah hayrını kabul etsin ne diyelim, herkes şakalaşıyor burda birbiriyle, sende şakayı seversin sanmışlar, pek ciddi yazmışsın bu kez.Beylet iyi akşamlar burda vakit geçirmeyi seviyordum ama yazılanlara üzüldüm ben görevli olduğum için burdaydım neyse hadi kendinize iyi bakın şu kuponu paylaşırken mutluydum kupon gelniş ama hiç srvinemedim yazdıklarınızdan dolayı
takılıyoruz hacı espiridende mi anlamıyon görevli ol ya da iftarını açmaya git kimi ne ilgilendirir allanısevisenBeylet iyi akşamlar burda vakit geçirmeyi seviyordum ama yazılanlara üzüldüm ben görevli olduğum için burdaydım neyse hadi kendinize iyi bakın şu kuponu paylaşırken mutluydum kupon gelniş ama hiç srvinemedim yazdıklarınızdan dolayı
Kardeş eğer görevliysen, ithamlardan dolayı kusura bakma helal et hakkınıBeylet iyi akşamlar burda vakit geçirmeyi seviyordum ama yazılanlara üzüldüm ben görevli olduğum için burdaydım neyse hadi kendinize iyi bakın şu kuponu paylaşırken mutluydum kupon gelniş ama hiç srvinemedim yazdıklarınızdan dolayı
Yaptı işte buyduKardeş etkinlik yapacaktin ne oldu o iş ? @siyahbeyaz106
Yaptı işte buydu
Dostluk kazandı
KRAL SEN ROLİNG YAPSANA BAKMA MESAJLARA güzel kupon yapıyosun zaten@Blue's ben sana mesaj atamıyorum sen bana medaj at ben sana paparadan göndereyim sen arkadaşlara etkinlşk yap
Roling yap millet bunu daha çok seviyor@Blue's ben sana mesaj atamıyorum sen bana medaj at ben sana paparadan göndereyim sen arkadaşlara etkinlşk yap
Adamı göm göm sonra Rolling yap ne yanar dönersin @yehuyaaolmaz kardeş ben rolling istiyom
ben 5400 lük kuponun yattığını görmek istiyorum reyiz, etkinlik dediğin nedirAdamı göm göm sonra Rolling yap ne yanar dönersin @yehuyaa