- 973
- 563
- 113
siyahbeyaz 2. yide tutturmuştur
bu şimdi 2 ve 3 cü kuponlarıda koydu para bi anda 3 binlere çıkınca ben nasıl sıyrılsam diye düşünmeye başladı hacıısiyahbeyaz 2. yide tutturmuştur
3 bin kaznadıysan 300'ü benim siyahbeyaz, en başından beridir seninleyim, ve muhtemelen benim yaydığım pozitif enerji sayesinde kuponlar tuttu.. (bakınız *Quantum fiziği)bu şimdi 2 ve 3 cü kuponlarıda koydu para bi anda 3 binlere çıkınca ben nasıl sıyrılsam diye düşünmeye başladı hacıı
bence o kadarda çıksa güzel bi etkinlik yapar kral dün o kadar uraştı sonuçdabu şimdi 2 ve 3 cü kuponlarıda koydu para bi anda 3 binlere çıkınca ben nasıl sıyrılsam diye düşünmeye başladı hacıı
wipbete yükle kral genePaparadan çektim parayı şimdi tekrar yüklicen rolling yapıcaz 123 liralık kupon yaptımda gelmez o hangi siteye yükleyim para
Blues bilir nerede oynayacağını, o söyler şimdi.Wipbet ile sponsorluk bitmiş buranın
Asya pin seka dumanWipbet ile sponsorluk bitmiş buranın
her seferin de 200 lirayla mı başlayalım reyiz10 litre kola ve 10 kg çekirdek aldım bekliyorum, roling kaznadıkça parayı çek, yeniden başlarız her seferinde.