- 372
- 79
- 28
Tebrikler, sansın devam eder ins. Talihli arkadaslarada simdiden bol sanslar dilerim en azından geceyi mutlu kapatmısız
yok dostum benim 1000 mesaj sartına uymuyor eglencesine gelip takıldım öyleSurgun bonkordur görür hepinizi merak etmeyin sanki kendine istemiyormuş gibi milleti tebrik etmeler
Evet varım reisBeyler totemdeydim k bakmayin beklettim.neyseki bu kdr bekledigimize degdi.1400 cekik vericem @Unal57 100 @mountblade 100 @ertan01 100 bu arkadaslar cekilise dahil degil.ayrica konu acildiktan sonra roll devam ederken 150 lira daha atmistim.simdi pcde olan vrmi
Hangi reis 24 olan mıreis geldi @surgun57 wonladık
Ben varimBeyler totemdeydim k bakmayin beklettim.neyseki bu kdr bekledigimize degdi.1400 cekik vericem @Unal57 100 @mountblade 100 @ertan01 100 bu arkadaslar cekilise dahil degil.ayrica konu acildiktan sonra roll devam ederken 150 lira daha atmistim.simdi pcde olan vrmi
reis kimin takip ettiği belli zaten en başta ki şartlara uyanlar bunu beğensin çekilişi yapalım katılıyorsan ?Beyler totemdeydim k bakmayin beklettim.neyseki bu kdr bekledigimize degdi.1400 cekik vericem @Unal57 100 @mountblade 100 @ertan01 100 bu arkadaslar cekilise dahil degil.ayrica konu acildiktan sonra roll devam ederken 150 lira daha atmistim.simdi pcde olan vrmi
Ben pcdeyim şuan reisKeske pc olsaydi suan ben hallederdim bnde pc yok.pcde olan biri lazim