- 12,563
- 14,765
- 113
bende var pc cekılısmı yapayımKeske pc olsaydi suan ben hallederdim bnde pc yok.pcde olan biri lazim
bende var pc cekılısmı yapayımKeske pc olsaydi suan ben hallederdim bnde pc yok.pcde olan biri lazim
Helal olsun sanadabana 100 tl gonderıcek bende cekılısden cıkmayan bır arkadasa 20 tl sini hedıye edecegım.
pc ?Beyler totemdeydim k bakmayin beklettim.neyseki bu kdr bekledigimize degdi.1400 cekik vericem @Unal57 100 @mountblade 100 @ertan01 100 bu arkadaslar cekilise dahil degil.ayrica konu acildiktan sonra roll devam ederken 150 lira daha atmistim.simdi pcde olan vrmi
başkan bende online ım ama mesajdan kurtaramıyorum ama helal olsun cidden gonlu bol insanmısın gece gece sevindirdin milletiBeyler totemdeydim k bakmayin beklettim.neyseki bu kdr bekledigimize degdi.1400 cekik vericem @Unal57 100 @mountblade 100 @ertan01 100 bu arkadaslar cekilise dahil degil.ayrica konu acildiktan sonra roll devam ederken 150 lira daha atmistim.simdi pcde olan vrmi
dostluklar paylastıkca guzeldırHelal olsun sanada
Bilgisayar kardes
Bol şanslar dostum kazanmana sevindim tebriklerBeyler totemdeydim k bakmayin beklettim.neyseki bu kdr bekledigimize degdi.1400 cekik vericem @Unal57 100 @mountblade 100 @ertan01 100 bu arkadaslar cekilise dahil degil.ayrica konu acildiktan sonra roll devam ederken 150 lira daha atmistim.simdi pcde olan vrmi
yani pc yi napcan anlamındaBilgisayar kardes
Başka nasil güzelleşebilir aynen beraberliğe değer veriyosun helal olsundostluklar paylastıkca guzeldır
Liste cikarticakti gerek kalmadiyani pc yi napcan anlamında
Ben bilgisayarin başındayım reisBilgisayar kardes
Eyvallah ayrımı yaparsın sen sorun yokSoyle yapalim.burda olanlar bu msji begensinler ben elemeyi yapacagim.bazilari uyaniklik yapti yapk etmedim degil.
Bravo ismetimBen bilgisayarin başındayım reis
Beyler su msji begenin beni neden katmadi olmasinSoyle yapalim.burda olanlar bu msji begensinler ben elemeyi yapacagim.bazilari uyaniklik yapti yapk etmedim degil.
Ben yeni geldim ve kazandığına inan çok sevindimSoyle yapalim.burda olanlar bu msji begensinler ben elemeyi yapacagim.bazilari uyaniklik yapti yapk etmedim degil.