- 501
- 96
- 28
20 tl hesabında hocam bol şanslar oynarken sartları çözersin. max çekim 200 tl dirlossday
20 tl hesabında hocam bol şanslar oynarken sartları çözersin. max çekim 200 tl dirlossday
Şartları çözemedim ama sanki şart yok gibi20 tl hesabında hocam bol şanslar oynarken sartları çözersin. max çekim 200 tl dir
Kaderimizde varsa çekeriz hayırlısıçok sıkıntı olacak hocam hayırlısı herkes için
11 hesabın olmasına ragmen tanımladım hocam bol şanslar 200 tl max çekim şartlar oynanırken sistemle birlikte öğrenilirYaniii mesela bı bonus tanimlasan ne güzel olur kullanıcı adı odunking
1 şans da bana ekler de bonkorlugunu unutmam20 tl hesabına yüklendi şartlarını oynarken çözersin max çekim 200 tl onu bilde
anlarsın birazdanŞartları çözemedim ama sanki şart yok gibi
freeye döndük o zaman hayırlısı gönder kullanıcı adı1 şans da bana ekler de bonkorlugunu unutmam
ramo1993xxx şu garibide gör yakarsa dünyayı garibler yakaranlarsın birazdan
Vaayy anasını bee..Champi0n-aLpasLanunaL5-Champi0n1-aLpasLanunaL4-aLpasLanunaL1-aLpasLanunaL-aLpasLanunaL2-aLpasLanunaL3-1taL1an bende yalan olmaz hocam a
Ya söylede ona göre oynayim sonra silersin bakiyeyi şartlara uymadin demeanlarsın birazdan
ramo1993xxxfreeye döndük o zaman hayırlısı gönder kullanıcı adı
aktarıldı 200tl max çekimramo1993xxx şu garibide gör yakarsa dünyayı garibler yakar
Biri yer biri bakar olmaz değilmi k.adim: xerans20 tl hesabına yüklendi şartlarını oynarken çözersin max çekim 200 tl onu bilde
yalan yok dedim hocam ekran görüntüsüde attırma simdi )Vaayy anasını bee..
tmm bu kul isimleri doğruda, sondaki rakamları hiç kullanmam ben. Sistemde belki problem vardır.
ama dogru 3 farklı kul adım varmış hiç farkında dglm yeminle
Hocam kacmalisin yoksa isinvaraktarıldı 200tl max çekim
la yok başkan yalan var demedimde.. şaşırdım sadeceyalan yok dedim hocam ekran görüntüsüde attırma simdi )
Yanlışlıkla yolladım geri atBana kim 50 lira gönderdi knki ler bu saatte kim gönderir
Hocam papara en alt limit nedir bide 20 tl nasıl çevrim olcak yazarsan sevinirimyalan yok dedim hocam ekran görüntüsüde attırma simdi )