Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Soylu Avm

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
708
356
63
Beyler yarın gidip soylu avmden senetle telefon alıcam daha önce alanlar vardır şuan işsizim ama serbest çalışıyorum dicem neler istiyorlar bir de en fazla fiyata satabileceğim bir şey almak istiyorum en az 20k lazım yarın işler vasat acayip eksideyim ne güzel tedavi görüyordum yeşilay da saldım yine başladım 100k kadar borç yaptım daha önce alışveriş yapmış olan varsa bilgi verirse sevinirim teşekkürler

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,590
10,638
113
Beyler yarın gidip soylu avmden senetle telefon alıcam daha önce alanlar vardır şuan işsizim ama serbest çalışıyorum dicem neler istiyorlar bir de en fazla fiyata satabileceğim bir şey almak istiyorum en az 20k lazım yarın işler vasat acayip eksideyim ne güzel tedavi görüyordum yeşilay da saldım yine başladım 100k kadar borç yaptım daha önce alışveriş yapmış olan varsa bilgi verirse sevinirim teşekkürler
İsminde çok hayır yok çökerler bak ödemezsen

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,862
1,172
113
Sakın sakın aman uzak dur alma git evshop yada benzeri yerden al sakin soysuz dan alma 2 sene önce aldım 7 bine öde öde bitmedi avukata verdim bişi çıkmadı hala kapama için 17 ödenen lazım suana kadar 35 odemisim sakın alma . Al sat yapıldığını bildiği için aylık faizi yüzde 50 üstünde tutuyor bitmeyen borç git tefeciden al para bundan alma

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,539
3,406
113
serbest meslek erbabımıyım mı diceksin, vermezler sana bişey

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,563
2,711
113
Soysuz avmden alma tavsiyem borcun bitse bile borç çıkarıyor sonradan

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
708
356
63
Sakın sakın aman uzak dur alma git evshop yada benzeri yerden al sakin soysuz dan alma 2 sene önce aldım 7 bine öde öde bitmedi avukata verdim bişi çıkmadı hala kapama için 17 ödenen lazım suana kadar 35 odemisim sakın alma . Al sat yapıldığını bildiği için aylık faizi yüzde 50 üstünde tutuyor bitmeyen borç git tefeciden al para bundan alma
Evshop senetle veriyor mu telefon

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,563
2,711
113
Bak bu adamın dediği yerden al kansızlara para kaptırma

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,862
1,172
113
Borç bitmiyor sonsuz borç . Adamlar olayı nirvanaya çıkarmış bakın param varken UYAP a girdim lanet olsun kapatayım dedim . Uyapta bile ödenmiyor . Alacaklı taraf ödemeleri iliskilendirmedigi için hesaplama yapılamıyor diye uyarı veriyor . Avukatı arıyorsunuz kapak dosyası çıkarmıyor borcunuz misal 20 diyor ödüyorsunuz sonrasında kapak borç diye bir rakam daha veriyor onu odeseniz bu sefer icraya gidip kapatmanız gerekiyor silmek için bu seferde icra alacaklı yazı vermesi lazım diyoe orjinal öç bunlar bak aç kal bundan uzak dur

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,862
1,172
113
Evkur evshop bunlar daha insaflı 4 5 tane piyasada Var ben pandemi sonrası hepsinden aynı anda almıştım . Diğerleri adil olarak ödedim gecikmeleri azdı ama bu soysuz hala bitmedi bitmiyor

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,568
614
113
Dost sana tavsiye tefeciden al bunlardan alma

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
325
63
Borç bitmiyor sonsuz borç . Adamlar olayı nirvanaya çıkarmış bakın param varken UYAP a girdim lanet olsun kapatayım dedim . Uyapta bile ödenmiyor . Alacaklı taraf ödemeleri iliskilendirmedigi için hesaplama yapılamıyor diye uyarı veriyor . Avukatı arıyorsunuz kapak dosyası çıkarmıyor borcunuz misal 20 diyor ödüyorsunuz sonrasında kapak borç diye bir rakam daha veriyor onu odeseniz bu sefer icraya gidip kapatmanız gerekiyor silmek için bu seferde icra alacaklı yazı vermesi lazım diyoe orjinal öç bunlar bak aç kal bundan uzak dur
Arkadaş uyap ivra filan dediğine göre zamanında ödenmemiş bir boçtan bahsediyoruz sanırım. Örneğin 30 k lık bşr telefon aldı senetle. Ödemesi 40 k diyelim 5 taksit senet yaptı.5 ayda 8 k 8k öderse zamanında yinede fazladan ödememi çıkaracaklar

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,738
9,677
113
Düzenli odedigin tel faturası varsa rahat alırsın senetle falan kolay vermezler

bale12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
260
38
28
Ben aldım ödemedim hacizlik oldum maaştan kesiliyor üstüne bisey yoksa maaşın varsa keserler sıkıntı etme

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
708
356
63
Evkur eve gelip imza falan alıyormuş kefil istiyormuş bana kefilsiz lazım evshop kefil istiyor mu ona göre gideyim teşekkürler yorumlariniz için soylu en son çare olacak

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,862
1,172
113
Arkadaş uyap ivra filan dediğine göre zamanında ödenmemiş bir boçtan bahsediyoruz sanırım. Örneğin 30 k lık bşr telefon aldı senetle. Ödemesi 40 k diyelim 5 taksit senet yaptı.5 ayda 8 k 8k öderse zamanında yinede fazladan ödememi çıkaracaklar
Kardeş buraya yazanlar mutlu aile babası deiil . Hikaye anlatma . Bizdee öderiz diye artislik yaptık . İlk taksit 500 TL diyekkm 3 gün gectimi 1000 istiyor 2. Gecikmede toparlayamiyorsun icra acıyor hemen tüm senet borcunu tek TE talep ediyor . İmzalattiklari evrakta gecikmiş borcu değil bir taksit gecikirse tüm borcu talep edebiliyor uzak durun diyorsak yemisiz naneyiki anlatiyoruz . Diğer firmalara niye yonlendireyim bu firmaya bulastinmi her türlü gidiyor