- 708
- 356
- 63
Aldım dost turkcell 30k limit vermişti 2 cihaz almıştım 3 ay önce düzenli ödüyorum da limitim yok oradaDüzenli odedigin tel faturası varsa rahat alırsın senetle falan kolay vermezler
Aldım dost turkcell 30k limit vermişti 2 cihaz almıştım 3 ay önce düzenli ödüyorum da limitim yok oradaDüzenli odedigin tel faturası varsa rahat alırsın senetle falan kolay vermezler
Ne hikayesi kardeş , hayırdır ?Kardeş buraya yazanlar mutlu aile babası deiil . Hikaye anlatma . Bizdee öderiz diye artislik yaptık . İlk taksit 500 TL diyekkm 3 gün gectimi 1000 istiyor 2. Gecikmede toparlayamiyorsun icra acıyor hemen tüm senet borcunu tek TE talep ediyor . İmzalattiklari evrakta gecikmiş borcu değil bir taksit gecikirse tüm borcu talep edebiliyor uzak durun diyorsak yemisiz naneyiki anlatiyoruz . Diğer firmalara niye yonlendireyim bu firmaya bulastinmi her türlü gidiyor
Evshop hakkında bilgin varsa süreç hakkında bilgi verir misinSakın sakın aman uzak dur alma git evshop yada benzeri yerden al sakin soysuz dan alma 2 sene önce aldım 7 bine öde öde bitmedi avukata verdim bişi çıkmadı hala kapama için 17 ödenen lazım suana kadar 35 odemisim sakın alma . Al sat yapıldığını bildiği için aylık faizi yüzde 50 üstünde tutuyor bitmeyen borç git tefeciden al para bundan alma
Evkur çok eskiden denemiştim 3 4 sene önce ama eve geliyor diye iptal etmiştim o zaman evshop eve gelmiyorsa onu denicem sağol dost.evkurun sürecini söyleyeyim ben evkur telefonu seçip başvuruyu aldıktan sonra hem uyap + hem de adres kontrolü yapıyor. icran var mı üzerinde kontrol edyor eğer sgk lı çalışan değilsen kefil istiyor evshop veya evkurdan alman daha mantıklı alıcaksan da ama soylu dan uzak dur
Siigortali çalışman lazım . E develtine giriyorlar bakıyorlar . Kredi notuna degilde icran varmı die bakiyorlar . Birde ikametine gelip imza aliyorlarEvshop hakkında bilgin varsa süreç hakkında bilgi verir misin
Beyler yeri değil ama bu e devlette kredi kartı borcu için birşey yapiyorsun adını unuttum. Borç varsa ordan hepsi çıkıyor mu? Geçmişte kart kaybım oldu kapattirmadim işte cahillik birinin eline geçip harcama yapıp faize bindi mi diye korkuyorum. Dediğim olay 7-8 yıl önce. E devlet sorgulamada çıkmıyor borç hatta sadece ziraat kartım çıkıyor aktif kullandığım bir sorun çıkmaz demi
süleyman soyluyamı ait bu avmBeyler yarın gidip soylu avmden senetle telefon alıcam daha önce alanlar vardır şuan işsizim ama serbest çalışıyorum dicem neler istiyorlar bir de en fazla fiyata satabileceğim bir şey almak istiyorum en az 20k lazım yarın işler vasat acayip eksideyim ne güzel tedavi görüyordum yeşilay da saldım yine başladım 100k kadar borç yaptım daha önce alışveriş yapmış olan varsa bilgi verirse sevinirim teşekkürler
E devlette bankaya borçları görmek icin bir rapor var onu talep ediyorsun ayda belli miktarda yapabildiğin sınırlı birşey. Ziraat kart limitim görünüyor ve borç oldu mu da çıkıyor o raporda ama onun dışında borç çıkmıyor. 2016 yılında kaybettim kartı. Banka kartı olduğu için çok ciddiye almadım. 3-4 yıl bankadan sms geliyordu promo tarzı normal sms ler. Hiç borç sms gelmedi. Sonra sms de gelmez oldu email de. 2020 den sonra bankadan hiçbir mesaj vs almadım. Ama içimde oturdu ya ilerde birşey çıkarsa diye. Bunlar sever borç bilgisi vermez vermez 10 yıl sonra bana borç çıkarır diye korkuyorum.Uzun süre geçmişse icra kağıdı eve çoktan gelmişti borç olsa e devletten çıkmaz diye biliyorum
kefil işini kaldırmışlar mıBelki merak edenleriniz olmuştur soylu avm ve evshop mutlaka en az 6 ay sabit iş yerinde çalışmakta olmanız lazım diye şart koydular vermediler evkura gittim orası da siparişinizi alıyoruz 2 3 gün içinde ikametgah teyidi için eve geliyoruz sonra onaylanırsa siparişinizi gönderiyoruz dedi anlayacağınız hiç bir şey bulamadım.