- 32
- 8
- 8
mobilden sıkıntı. bilgisayardan gir açılıyor destekDesteğe nasıl baglandin bot isleminizi kontrol ediyorum diyip duruyor sürekli
mobilden sıkıntı. bilgisayardan gir açılıyor destekDesteğe nasıl baglandin bot isleminizi kontrol ediyorum diyip duruyor sürekli
Şu an öyle bir imkanım yok oto bot desteğe bağlamıyor zaten gelirse ekime gelmezsemobilden sıkıntı. bilgisayardan gir açılıyor destek
Gece olduğunda kodlar duruyor telegram'da bu tarz bonuslar da insanın kumar açlığını köreltiyor sırf zaman geçsin oyalasın diye alıp oynamıştım şansa 5000 oldu yorumları okumadan yatırdım keşke okusaymışım tabi olan oldu nasip yapacak bir şey yokUlen ohaaaa be 5000 yap 100 yatır 250 çek Allah belasını versin su sitelere pirim vermeyin reklamını yapmayın
Gonderiyorlar ama cok gec bana dun 10 satte gonderdilerGece olduğunda kodlar duruyor telegram'da bu tarz bonuslar da insanın kumar açlığını köreltiyor sırf zaman geçsin oyalasın diye alıp oynamıştım şansa 5000 oldu yorumları okumadan yatırdım keşke okusaymışım tabi olan oldu nasip yapacak bir şey yok
Aldım ödemeyi ama çok geç oldu18 saattir ödeme alamıyorum ve sitede canlıya ulaşılmıyor
ödeme geldi mi knkŞu an öyle bir imkanım yok oto bot desteğe bağlamıyor zaten gelirse ekime gelmezse