- 2,814
- 891
- 113
Hay maşallah naptin dostumBenimkide onaylandı paylaşan arkadaşa teşekkürler para geldi hesaba
Ekli dosyayı görüntüle 445142
Hay maşallah naptin dostumBenimkide onaylandı paylaşan arkadaşa teşekkürler para geldi hesaba
Ekli dosyayı görüntüle 445142
Hayırlı olsun dostum sana güvenip iptal edip tekrar talep verdim
4000 dolar ceken var350 usd çeken vardı verdiler mi parasını?
Nasıl iptal edilirBeyler bende bekledim 3 saat sonra iptal edip küsüratıyla beraber çektim 4 dakika da geldi. İptal edip tekrar talep vermek size kalmış.
Canli yardımın yazdığını paylaştım kanka. Onandı yazıp bir kaç saattir ödeme alamayanlar beklemesinnasıl oluyor
aga bende sabahran beri 20 dolar için bekliyorum Allah belalarını versin ya ne diyimCanli yardımın yazdığını paylaştım kanka. Onandı yazıp bir kaç saattir ödeme alamayanlar beklemesin
Multi miydi kankaaga bende sabahran beri 20 dolar için bekliyorum Allah belalarını versin ya ne diyim
değil agaMulti miydi kanka
oldu derken eklenmiyor ki ödül eklendi diyor ama yokaynen 2 4 P R I Z E S P O R T U S D T
bu şekil deneyimxe oldu diğeri ne ?
Kanka ismini yaz kod kısmına orada eklendi diyecekoldu derken eklenmiyor ki ödül eklendi diyor ama yok
Sağlık olsun ne deyimdeğil aga
İşlem onaylandı diyor sonra onaylandı diyorHayırlı olsun dostum sana güvenip iptal edip tekrar talep verdim
Eyvallah dostum bekliyorum halenİşlem onaylandı diyor sonra onaylandı diyor