- 1,378
- 415
- 83
Gelmedi daha 30 dk oldu
Bende 111.10 vardı, bu sefer 110 verdim, 1.10 dolara üzülüyordum hesapta bıraktım diye 😅La kususratli verdik diye mi bize gelmiyor
Sende de mi manuel çekim yazıyor dostSifirlamislar çekimi banada aynısı oldu çoklu ip den
4 saattir bekliyoduk iptal esip tekrar verdik umarım sıramız atlamamıştır sonaŞimdi tekrar trc20 verdim 5dk da bunu bekleyelim artık sabrım kalmadı yoksa gidip oynayacam
Bi bizim kaldıBende iptal ettim ve param geldi 5 dakka sonra paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
trc20 tron ilemiTrc20 ile işlem yapın benim işlemim onaylandı arkadaşlar. İptal edip tekrar verin işe yarıyor
niye iptal ettinizki ben trc20 ile verdim yarım saat oldu ekstra başka işlem mi yaptınızTrc20 ile işlem yapın benim işlemim onaylandı arkadaşlar. İptal edip tekrar verin işe yarıyor
Ben 13.51 de ve 14.40 da iki kere verdim hep beklemede yazdı şimdi onaylandı defalarca verince bende 3 4 saattir bekliyorumniye iptal ettinizki ben trc20 ile verdim yarım saat oldu ekstra başka işlem mi yaptınız
Hayırlı olsun bitanemBende iptal ettim ve param geldi 5 dakka sonra paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
Sende de mi manuel çekim yazıyor dost