- 4,427
- 2,422
- 113
yok belge evrak vs. istemediEvrak belge istedi mi reis
yok belge evrak vs. istemediEvrak belge istedi mi reis
Eyvallahyok belge evrak vs. istemedi
Vallla bende anlamadim gittiSokayım böyle işe sms gelmiyor millet nasil aldı bu bonusu
canlı3 saat oldu öncesinde 2 saat bekledim çekim iptal edildi sonrasında canlı desteğe bağlandım çekimi açtırdım banka hesabı ekledim çekim bekliyorum halen parayı yatırsınlar buraya bir daha uğraşmam zaten
2 saattir çekim bekliyorum daha ödemdi
[/QUO ödediler iptale düşürmeden payfixle. canlı destekle de muhatap olmadım hiç
Ben şifre yenile yaptim mail adres onaylsndiSokayım böyle işe sms gelmiyor millet nasil aldı bu bonusu
SonraBen şifre yenile yaptim mail adres onaylsndi
olmuyorki telefonu yapmadan.şimdi denedim mail onaylandıda gene bonus alınmıyorki herşey kitli kapalı sms telefon onay olmadan olmuyor
Sonra şifre yeniledim giriş çıkış yaptım bonuslara geldim aktif ettim
Bonuslara promo kod yerine şunu yapıştır STARZBETDENEMEBONUSUolmuyorki telefonu yapmadan.şimdi denedim mail onaylandıda gene bonus alınmıyorki herşey kitli kapalı sms telefon onay olmadan olmuyor
olmuyo yok yaptım olmuyor gene telefon olmadan açmıyor hıcbıryerıSonra şifre yeniledim giriş çıkış yaptım bonuslara geldim aktif ettim
Bonuslara promo kod yerine şunu yapıştır STARZBETDENEMEBONUSU
Valla kardes ben böyle aldımolmuyo yok yaptım olmuyor gene telefon olmadan açmıyor hıcbıryerı
Telefon da spam uygulaması falan yok dimiValla kardes ben böyle aldım
yokTelefon da spam uygulaması falan yok dimi
arkadaşlar canlıya bağlanmaya gerek yok ki? üye olurken 300 tl oto ekleniyo gir abi splasha farmla yaparsın zaten 1500 rahat
Aynen ben de yazdım verdiArkadaşlar ben hesabımı onayladıktan sonra bonus eklenmemişti sonra canlı destek bana bu kodu verdi sonra bonus hesabıma eklendi
Kod: STARZBETDENEMEBONUSU
Bende aynısını yaptım aldım arkadaşlar olmuyor diyorlarAynen ben de yazdım verdi
Telefon onayı beklemeniz gerek yok mail adresi onaylandıktan yeterliBende aynısını yaptım aldım arkadaşlar olmuyor diyorlar
olmuyor dostum yalan mı söyleyecek adam tel onaylanmadan dediğin bonuslara girilmiyor bileTelefon onayı beklemeniz gerek yok mail adresi onaylandıktan yeterli