- 160
- 56
- 28
Ödeme alana varmı arkadaşlar burdan. 2 saati geçti hâlâ beklemede gözüküyor canlı destek patates olmuş zaten.
Ekli dosyalar
-
153.6 KB Görüntüleme: 53
Merhaba hangi yöntem verdiniz? Havale/EFT mnimum çekim 2000 yazıyor. Ultrapay havale verdim ama doğru mu bilmiyorum2.5 saatte ödedi sonunda
Spamlarda baktinmi SMS kodu oraya geliyoaga bi sms onaylayamadık siz nasıl alıyorsunuz ya
baktımmSpamlarda baktinmi SMS kodu oraya geliyo
kardes bendede gonderildi diyor hesapda bi hareket yokBen aldım ödeme arkadaşlar biraz geç geliyor ama geliyor yoğunluk çok muhtemelen . Ekli dosyayı görüntüle 438354
Geç geliyor başkankardes bendede gonderildi diyor hesapda bi hareket yok
Sadece havalemi çekim. Mefete ile verdim 4 saat oldu hala beklemede. Canlı destek zaten iptalBen aldım ödeme arkadaşlar biraz geç geliyor ama geliyor yoğunluk çok muhtemelen . Ekli dosyayı görüntüle 438354
Doğrumu şifre yenileme yapsam olurmu eklemeSMS gelmeyenler, şifre yenileme yapınca onay alıyor otomatik
Benim red edildi bakiye hesaba yansımadı. Canla desteğe bi baglansam sabah suyu yapcam onlaraReddedildi tekrar verdim beyler
Denedim oldu bende ama olmayanlar olmuşDoğrumu şifre yenileme yapsam olurmu ekleme