Aynen dünden beri sms yok yanımda arkadaş aldı sms dırek geldiKod falan yalan birkaç kişiye veriyorlar kodu sonra doldu diyorlar sms kasten yollamiyorlar amaç müşteri toplamak bilgi toplamak bu site paravan baywin bayspin onwin bilgi topluyor bu site onların
Burdan çekim yapabilen varmı sabah 7.26 çekim verdim hayla odemediler beklemede diyoBana SMS gelmiş isteyen olursa değerlendirebilir 300₺ yatırımsız sms ekran görüntüsü smsteki link normal link hepsini bırakıyorum buraya şansınız bol olsun
Starzbet
starzbet8.com
Beklemedemi yazıyoDün gece 12 de çekim verdim hayla gelmedi umudu kestim
Ödendi yazıyorBeklemedemi yazıyo
Bende dün gece 12 de çekim verdim hayla gelmedi havale ileBen dün gece 300 çekimi verdim öğlen 2de geldi payfixle teşekkürler
Kardeşim geliyo sms geçmiş msj lara bak 2 saat falan sonra geliyo ama ben çektim 300 10 saatte ödedilerYaw kaç SMS gelmiyor ki bir türlü desteğe bağlanmak zaten ölüm
Yalan söylemeKardeşim geliyo sms geçmiş msj lara bak 2 saat falan sonra geliyo ama ben çektim 300 10 saatte ödediler
Benim çekimi göndermedi Multi hesabımda yokSms falan gelmiyo kardesim kimsenin bonus falan alabildigi.yok problem falan cozdukleride yok 1 aya kapanır amatör site kimse para falan yatirmaz buraya
Bizde bekliyoruz aynu şekilde300 tl çektik ultrapay havale ile gönderildi diyor banka hesabına geçmemiş sizde de öylemi?