- 9,932
- 4,559
- 113
Eyyyyy mümin kardeşlerim soruma cevap verecek yokmu canlı destek Suriye kampı gibi SMS onay yapamıyorum sıfreyıde yenıledım olmadı Baska Bi yol yokmu
17:04 bende payfix bekliyorum3,5 saatte geldi çekimim. (Payfix)
Canlı desteğe bağlanıp, hesabı onaylatman gerekiyor, başka yolu yokEyyyyy mümin kardeşlerim soruma cevap verecek yokmu canlı destek Suriye kampı gibi SMS onay yapamıyorum sıfreyıde yenıledım olmadı Baska Bi yol yokmu
benimde reddetti , tekrar canlı desteğe bağlanmak için sıra bekliyorumPayfix reddetti dolandırıcı
Teşekkürler dostCanlı desteğe bağlanıp, hesabı onaylatman gerekiyor, başka yolu yok
Bloke koydu o claribenimde reddetti , tekrar canlı desteğe bağlanmak için sıra bekliyorum
Canlı desteğe bağlan açıyorlar reis .. hesaplar bölümünden banka hesabını ekliyorsun çekim talep ediyorsun ama ilk önce canlı desteğe bağlan açsınlar çekimiBloke koydu o clari
Banada öyle hata verdiCanlı desteğe bağlan açıyorlar reis .. hesaplar bölümünden banka hesabını ekliyorsun çekim talep ediyorsun ama ilk önce canlı desteğe bağlan açsınlar çekimi
3 saat oldu öncesinde 2 saat bekledim çekim iptal edildi sonrasında canlı desteğe bağlandım çekimi açtırdım banka hesabı ekledim çekim bekliyorum halen parayı yatırsınlar buraya bir daha uğraşmam zaten2 saattir çekim bekliyorum daha ödemdi
1 buçuk saattir bekliyorum onay bile yok daha3,5 saatte geldi çekimim. (Payfix)
Banka hesabi nasıl ekleniyo canlımı ekliyo3 saat oldu öncesinde 2 saat bekledim çekim iptal edildi sonrasında canlı desteğe bağlandım çekimi açtırdım banka hesabı ekledim çekim bekliyorum halen parayı yatırsınlar buraya bir daha uğraşmam zaten
Finansal işlemlere tıkla sonrasına ödeme hesapları yere yazam yere gir ordan reisBanka hesabi nasıl ekleniyo canlımı ekliyo