Tek maç 1.80 üstü oyna geldim bidaha bas tamam 1.500 oluyor zatenBeyler spor için kesin olarak kuralları bilen var mı oran şartı nedir mesela kombine falan var mı
Ne kadar bekletip iptal etti, ben payfix verdim tam 2 saatte bekliyorumBanada öyle hata verdi
Hangi yöntem verdin, ben payfix verdim tam 2 saattir bekliyor, bloke koyup açtırdınmı millet öyle yapacaklar diyorçekimde şimdi geldi😀😀😀
Payifx iptal edildi banka havalesi ile verdim 3saat 15 dk sonra çekim geldiHangi yöntem verdin, ben payfix verdim tam 2 saattir bekliyor, bloke koyup açtırdınmı millet öyle yapacaklar diyor
Benim 2saatir payfix bekliyor hocamPayifx iptal edildi banka havalesi ile verdim 3saat 15 dk sonra çekim geldi
Hangi yöntemle cekimçekimde şimdi geldi😀😀😀
Benimde Payfix reddedildi , sonrasında bende canlı desteğe bağlandım , çekim engelini açtırdım. Havale ile çekim verdim , ama 45 dakikadır çekim gelmedi , muhtemelen 1 saat ya da 2 saat sonra ödeyecekler sanırım. Şu an ki çekim durumu "Beklemede"Payifx iptal edildi banka havalesi ile verdim 3saat 15 dk sonra çekim geldi
Hangi yöntemle çektin2 dakikada ödeme geldi