- 25,594
- 23,584
- 113
Sanli ankara yeniilmez dayi sakin olAngcü sakın yenilme
Guzel secimler efendim buyuk aksilik olmasssa alalim parayiNasıl kuponlar
Wer parayııı dıyelimmi biladerGuzel secimler efendim buyuk aksilik olmasssa alalim parayi
Cakarmı gs 1-15 arası rölsnti baslarlar gibiGuzel secimler efendim buyuk aksilik olmasssa alalim parayi
Dayi yaglama yoksa buji odasinda adimi basa yazabilirsin yaglama varsa bana gelmezWer parayııı dıyelimmi bilader
Yok abi 1.15 arasi zor gol Abi takim perisan ya eger biz bu hafta alamassak. Fener yener sizde takilirsaniz sampiyonlugunuz gene bizim insafimiza bakar 😃Cakarmı gs 1-15 arası rölsnti baslarlar gibi
Fener şampiyon olabilir son 2 haftaya potoda olmazsa gs bize verir aga fenerimi sampıyon ypcakAbi takim perisan ya eger biz bu hafta alamassak. Fener yener sizde takilirsaniz sampiyonlugunuz gene bizim insafimiza bakar 😃
2 dakikada 1.2 göndeeiler la orası işin sonu sonuDinamo dan cekim yaptinmi dun? Girgirina mi diyorlardi 1 hafta 2 hafta cekimler diye
Yan masada dinamo etkinligim var yineDinamo dan cekim yaptinmi dun? Girgirina mi diyorlardi 1 hafta 2 hafta cekimler diye
İyi o zaman Bende cekemedin de ordan devam edion sandim.2 dakikada 1.2 göndeeiler la orası işin sonu sonu
Bujiye ilk seni sokucamDayi yaglama yoksa buji odasinda adimi basa yazabilirsin yaglama varsa bana gelmez
Masalari karistirmayalim lutfen. Dinamo burda. Yan masada atlas freebeti kaldiYan masada dinamo etkinligim var yine
Aslında kupon ypmk için inanılmaz bi site butun olasılıkların düşügü ve yüksegi mmevcut kupon tutturma olasılıgın cok yuksek.betcolarda bu yok malesef 1.2 sayı oynuyo sadeceİyi o zaman Bende cekemedin de ordan devam edion sandim.
iste Hersey GS BJK macinda cozulecek biz suan Basroldeyiz sampiyonu biz tayin ederiz 😀Fener şampiyon olabilir son 2 haftaya potoda olmazsa gs bize verir aga fenerimi sampıyon ypcak
Dogru laMasalari karistirmayalim lutfen. Dinamo burda. Yan masada atlas freebeti kaldi