- 47,002
- 51,213
- 113
1 1 miş 😁Gözgöz 2 - 0
1 1 miş 😁Gözgöz 2 - 0
Oruçluyuz dayı ısmarla bana ama izmitteyim ben yetişir mi iftara kadar getirebilcen miTraliçe alcam canım cekti iftardan sonra fena gider cayla ıamarlayabilirim beyler oruc tutana ama
2-0 la 1-1 nasıl ayır ettın wer parayı1 1 miş 😁
1xbet ten bakıyorum ilk 2 0 yazdı sonra 1 1 yaptı2-0 la 1-1 nasıl ayır ettın wer parayı
Yaşlı dayımız dost görmüyor her yorumuDost bol şansın olsunda şurda insanlar sana tebrikler bol şanslar diyor millete bi eywallah ı çok görüyorsun demedrn edemedim kusura bakma
Yeni çıkan bi tatlı var onu atarım payfix güllacı ondan atarım sanaOruçluyuz dayı ısmarla bana ama izmitteyim ben yetişir mi iftara kadar getirebilcen mi
Ya benim öle begenme gibi bi alısknlogım yok butun yorumları okuyorum.kardeşim üzmeyin beniDost bol şansın olsunda şurda insanlar sana tebrikler bol şanslar diyor millete bi eywallah ı çok görüyorsun demedrn edemedim kusura bakma
GöztepeGöttepe atar mı iy bitmeden
Bak ben bugun 15 kişiye para attım herkes az cok sewinsin bişiler yaparlar diye elimden gldıgınce para atıorum.kimsenın yapmadıgını yapıorum 300 alıyoz atıyoz 500 alıyoz atıyoz her mesajı her muhabbete giremiom biraz makara biraz sohbet götürüyoz işteDost bol şansın olsunda şurda insanlar sana tebrikler bol şanslar diyor millete bi eywallah ı çok görüyorsun demedrn edemedim kusura bakma
gider dayı ama bu saatten sonra zor bulursunTraliçe alcam canım cekti iftardan sonra fena gider cayla ıamarlayabilirim beyler oruc tutana ama
Yok la herkes dostumuzYaşlı dayımız dost görmüyor her yorumu
Hayırdır dost ayran içtik ayrı mı düştükgider dayı ama bu saatten sonra zor bulursun
dayım iyidir ömercim 40a dayamıs adam herkese tek tek cevap mı versinDost bol şansın olsunda şurda insanlar sana tebrikler bol şanslar diyor millete bi eywallah ı çok görüyorsun demedrn edemedim kusura bakma
asabım bozuk dost malum konu yine çok gerginimHayırdır dost ayran içtik ayrı mı düştük
Bende gerginim dost Bi tane haftasonu kuponu yapmadık dün 10 Kişiye para attık şimdi kuponsuz takılıyoz sokam böle işeasabım bozuk dost malum konu yine çok gerginim