- 25,435
- 23,306
- 113
Ben 39 yasında nişantasında yasıyan prezantable kızları pesinden kosturan zengin kibar bi istanbul beyfendisyimdayım iyidir ömercim 40a dayamıs adam herkese tek tek cevap mı versin
Ben 39 yasında nişantasında yasıyan prezantable kızları pesinden kosturan zengin kibar bi istanbul beyfendisyimdayım iyidir ömercim 40a dayamıs adam herkese tek tek cevap mı versin
Göz gözü getir alBende gerginim dost Bi tane haftasonu kuponu yapmadık dün 10 Kişiye para attık şimdi kuponsuz takılıyoz sokam böle işe
HuuuuuDost bol şansın olsunda şurda insanlar sana tebrikler bol şanslar diyor millete bi eywallah ı çok görüyorsun demedrn edemedim kusura bakma
Göz göz 3 1 bitti dayı maç sonunu beklemeye gerek varmıGöz gözü getir al
Dost bizde kaçkez etkinlik yaptık para dagıttık mesele para meselesi degilki 😀 kimseden parada istemem almamda çekiliş harici sadece sana demek istedim Arada insanlara merhaba de be kponu atıyon muhabbetine atmıyonmu Buraya Hayırlı iftarlar ankara için İftar vakti 😃Bn burda 2 3 kişi dısında para almıslıgım yok ama binlerce lira dagıttım duyuyomusun galatasaraylı
Bnde diorumki begen alısknlıgım yok ama mumkun oldugunca okumaya ve cewap vermeuye calısıorum burada kimseyi iplememe durumu söz konusu degil hayırlı iftarlar gs gol attı amkDost bizde kaçkez etkinlik yaptık para dagıttık mesele para meselesi degilki 😀 kimseden parada istemem almamda çekiliş harici sadece sana demek istedim Arada insanlara merhaba de be kponu atıyon muhabbetine atmıyonmu Buraya Hayırlı iftarlar ankara için İftar vakti 😃
Bnde diorumki begen alısknlıgım yok ama mumkun oldugunca okumaya ve cewap vermeuye calısıorum burada kimseyi iplememe durumu söz konusu degil hayırlı iftarlar gs gol attı amk
Dost bizde kaçkez etkinlik yaptık para dagıttık mesele para meselesi degilki 😀 kimseden parada istemem almamda çekiliş harici sadece sana demek istedim Arada insanlara merhaba de be kponu atıyon muhabbetine atmıyonmu Buraya Hayırlı iftarlar ankara için İftar vakti 😃
Bitmedi dur ewdekilerde acmıstır şimdi gs macını hiç çekemem amk
ben sana dedım aksam dost bu paradan biz hariç herkes işini görür diyeBende gerginim dost Bi tane haftasonu kuponu yapmadık dün 10 Kişiye para attık şimdi kuponsuz takılıyoz sokam böle işe
Bitmedi dur ewdekilerde acmıstır şimdi gs macını hiç çekemem amk
Ulan ewdekiler yetio bi sen eksiktinsukes dayı Galatasaray 1.3 be 😀
Kim yaptı lan bunuUlan ewdekiler yetio bi sen eksiktin
250 yptık onuSuikast girişimleri nasıl gidiyor dayı
Dayı yanlış yollardasınUlan ewdekiler yetio bi sen eksiktin