- 25,671
- 23,774
- 113
Suan sewilla 2 oran seytan 2 k at dio
Berabere biterse elinde kalır dayı s. Et bekle şansını kırmaSuan sewilla 2 oran seytan 2 k at dio
Dayi rakip sevilla boru degil ki maçi cevirtsin korkutuyor o maçWallamı alırsa 50 cewrımsız nakit
Orasıda öle ulan yensen sampiyonsun maglupsunBerabere biterse elinde kalır dayı s. Et bekle şansını kırma
Sewilla bnce bi gol daha bulur yaDayi rakip sevilla boru degil ki maçi cevirtsin korkutuyor o maç
Aynen dayi bence sevila kontradan yine atar riske etme bozSacma sapan bi takıma yenilmişti sewilla yoksa şimdi bu sonucla sampıyondulaer
Dost sevilla one gectigi maci vermesi cok zor hatta gol atar bileBozma dinle beni şansını kırma
Dayi cash kac veriyoUlan arada kaldım bi taraf boz bi taraf bozma dio şöle yapucam 60 kadar attı attı bozarım napim 60 dan donra real gol dahi atamaz realin ilk 11 cok vasat bune ya böle
Dayi şöyle düşün real basit takimlara bile zorlaniyor cevirwmiyor eski real yoUlan arada kaldım bi taraf boz bi taraf bozma dio şöle yapucam 60 kadar attı attı bozarım napim 60 dan donra real gol dahi atamaz realin ilk 11 cok vasat bune ya böle
Sevilla Sevilla tamam da karşısında şanlıurfaspor mu var koskoca Real madrid kadro kötü olsa da adı yeter benım anlamadıgım Real madrid bu maçı alsa lider olmuyor muDost sevilla one gectigi maci vermesi cok zor hatta gol atar bile
Sevilla alsa şansini surduyor sampiyonluk icin onu da duşunSevilla Sevilla tamam da karşısında şanlıurfaspor mu var koskoca Real madrid kadro kötü olsa da adı yeter benım anlamadıgım Real madrid bu maçı alsa lider olmuyor mu