- 7,537
- 1,774
- 113
Dostum şanliurfamiz olsa hakliydin real sanliurfama 10 atar 😁😁😁Sevilla Sevilla tamam da karşısında şanlıurfaspor mu var koskoca Real madrid kadro kötü olsa da adı yeter benım anlamadıgım Real madrid bu maçı alsa lider olmuyor mu
Dostum şanliurfamiz olsa hakliydin real sanliurfama 10 atar 😁😁😁Sevilla Sevilla tamam da karşısında şanlıurfaspor mu var koskoca Real madrid kadro kötü olsa da adı yeter benım anlamadıgım Real madrid bu maçı alsa lider olmuyor mu
Aynen dost anlatamadik bunlara realin adina takili kaldilar gercegi gormuyorlarChelsea maçında izledim reali pozisyonu yok. Sevillada chelsea gibi defansı katı. En baba berabere biter
Tabi futbol belli olmaz kırmızı olur penaltı olur.Aynen dost anlatamadik bunlara realin adina takili kaldilar gercegi gormuyorlar
Aynen orasi da var ama sevilla şu an 52 ye 48 oranla topla oynuyor daha iyi şu anTabi futbol belli olmaz kırmızı olur penaltı olur.
0 dıyeydın barı abı
Bu kupon olmaz dayı asıl riski şimdi almışsın
N 170Dayi cash kac veriyo
Bu kupon içerde yeğen sen fırtınada agaclar nasıl çatırdar bilirmisin yegenBu kupon olmaz dayı asıl riski şimdi almışsın