Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SULLY / Kasa 1039 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,795
23,021
113
Oynar oynamaz servis kırdılar gerçekten @SULLY tebrik ediyorum bu kuponda %98 won teniste böyle biriyle tanışmak beni çok mutlu etti
Abartma dostum 5-1 bile olsa 5-6 geri düşebilir banko garanti geldi won say gibi şeyler zırvalıktan ibarettir bide tenisin medarı iftiharı mı neymişsin bilmen lazım ki az önce gördük 2-5 15-40 dan 7-5 bitti

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
423
253
63
Abartma dostum 5-1 bile olsa 5-6 geri düşebilir banko garanti geldi won say gibi şeyler zırvalıktan ibarettir bide tenisin medarı iftiharı mı neymişsin bilmen lazım ki az önce gördük 2-5 15-40 dan 7-5 bitti
Abi bu çift tenisi tekli tenisten daha zor servis kırdırması çiftlerde 5-1 den veriyorsa bir takım gerçekten şaibe vardır

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
423
253
63
Ve bianch’lar favori gerçek bir şike dönmesi gerekir fixed yazmaya başlarlar zaten tenis forumlarında

sahgec09

ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,634
2,567
113
Her 2 oyunda oyuncular sandalye molasına gider 2-1 de gittiler mesela 3-2 de yine gitcekler 3-3 de yer değiştirirler 3-4 yine mola 4-5 mola 6-6 da yine yer değişiğ tie break olur ordada aynu şeyler devam eder ama oyun olarak değil sayı olarak uygulanır
Dost anladım gibi anlamdım gibi ama zevkli ve otur kalk otur kalk 👌👌

sahgec09

ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,634
2,567
113
Haydii 4_1 gelsinn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...