- 423
- 253
- 63
Oynar oynamaz servis kırdılar gerçekten @SULLY tebrik ediyorum bu kuponda %98 won teniste böyle biriyle tanışmak beni çok mutlu etti
Oynar oynamaz servis kırdılar gerçekten @SULLY tebrik ediyorum bu kuponda %98 won teniste böyle biriyle tanışmak beni çok mutlu etti
Dep tüm oyunları da alsa 6-4 bitecek ve kupon gelecek servis kırdırmaması gerekiyordu çok iyi kupon yapılmışServis kırdı
2-1
Bol şanslar dost
Abi çok iyi adam seçmişsin tenisçi benim gibi 😂Bol şanslar dost
Ve işindede iyiBol şanslar dost
Aynen ev servisini vermediği sürece wonDep tüm oyunları da alsa 6-4 bitecek ve kupon gelecek servis kırdırmaması gerekiyordu çok iyi kupon yapılmış
Zor zaten iyiler ve bianch gerçekten etkili file önündeAynen ev servisini vermediği sürece won
Abartma dostum 5-1 bile olsa 5-6 geri düşebilir banko garanti geldi won say gibi şeyler zırvalıktan ibarettir bide tenisin medarı iftiharı mı neymişsin bilmen lazım ki az önce gördük 2-5 15-40 dan 7-5 bittiOynar oynamaz servis kırdılar gerçekten @SULLY tebrik ediyorum bu kuponda %98 won teniste böyle biriyle tanışmak beni çok mutlu etti
Abi bu çift tenisi tekli tenisten daha zor servis kırdırması çiftlerde 5-1 den veriyorsa bir takım gerçekten şaibe vardırAbartma dostum 5-1 bile olsa 5-6 geri düşebilir banko garanti geldi won say gibi şeyler zırvalıktan ibarettir bide tenisin medarı iftiharı mı neymişsin bilmen lazım ki az önce gördük 2-5 15-40 dan 7-5 bitti
Tenise belli olmaz emin konuşmamak lazım 5-0 dan 5-7 biten çok maç hatırlıyorumOynar oynamaz servis kırdılar gerçekten @SULLY tebrik ediyorum bu kuponda %98 won teniste böyle biriyle tanışmak beni çok mutlu etti
Her 2 oyunda oyuncular sandalye molasına gider 2-1 de gittiler mesela 3-2 de yine gitcekler 3-3 de yer değiştirirler 3-4 yine mola 4-5 mola 6-6 da yine yer değişiğ tie break olur ordada aynu şeyler devam eder ama oyun olarak değil sayı olarak uygulanırMola mi var
Ve bianch’lar favori gerçek bir şike dönmesi gerekir fixed yazmaya başlarlar zaten tenis forumlarındaAbartma dostum 5-1 bile olsa 5-6 geri düşebilir banko garanti geldi won say gibi şeyler zırvalıktan ibarettir bide tenisin medarı iftiharı mı neymişsin bilmen lazım ki az önce gördük 2-5 15-40 dan 7-5 bitti
Dost anladım gibi anlamdım gibi ama zevkli ve otur kalk otur kalk 👌👌Her 2 oyunda oyuncular sandalye molasına gider 2-1 de gittiler mesela 3-2 de yine gitcekler 3-3 de yer değiştirirler 3-4 yine mola 4-5 mola 6-6 da yine yer değişiğ tie break olur ordada aynu şeyler devam eder ama oyun olarak değil sayı olarak uygulanır
Tekli de çok normal ama çiftte çok zor bu fixed maçlar var elbette tenis chokes izliyorsanız YouTube’da görürsünüz 9-0 maç tiebreak’i 9-11biten gördümTenise belli olmaz emin konuşmamak lazım 5-0 dan 5-7 biten çok maç hatırlıyorum