- 27,800
- 23,032
- 113
HelalNick Kyrgios favorimdi hala öyle harika bir oyuncu ama yeteneğine ihanet ediyor çabuk bozuluyor mentali aktif olarak bende 3 senedir tenis oynuyorum
HelalNick Kyrgios favorimdi hala öyle harika bir oyuncu ama yeteneğine ihanet ediyor çabuk bozuluyor mentali aktif olarak bende 3 senedir tenis oynuyorum
Siz bayağı bayağı biliyorsunuz bu işleri bende teknik olarak bilmesem de mantığını öğrendimNick Kyrgios favorimdi hala öyle harika bir oyuncu ama yeteneğine ihanet ediyor çabuk bozuluyor mentali aktif olarak bende 3 senedir tenis oynuyorum
Bu arada profil fotoğrafın topboy çok iyi dizi abi niş zevklerin var 😂
Detaylara bakk😅😅Bu arada profil fotoğrafın topboy çok iyi dizi abi niş zevklerin var 😂
Bana yürüyo bi tenis bi dizi götümü kollasam iyi olcakDetaylara bakk😅😅
😂😂 ortak yönümüz çok abiBana yürüyo bi tenis bi dizi götümü kollasam iyi olcak
Lennon😂😂😂şu içerken bu yorumu okumamaliydim burnumdan geldik hahahhaBana yürüyo bi tenis bi dizi götümü kollasam iyi olcak
Ruh ikizi gibi mi 🙈🙈🙈😂😂 ortak yönümüz çok abi
Beni çok sevmedi @SULLY öyle bir enerji aldım abiRuh ikizi gibi mi 🙈🙈🙈
Bol şanslarSponsor @keskin4455
Kimseye ulaşmicam teşekkürler
Sponsorum ne yapar bilmem karar onun
Ekli dosyayı görüntüle 658911
Yok kardeşim bence çok sevdi İnan bana , balık burcum hissederim ben .. karşılıklı duygular içerisindesiniz konudan çıkıp sizi burada bırakasim var 🙈🙈🙈şaka bir yana sevmiştir kardeşim yoksa böyle bir pozitiflilkk hissetmezdimBeni çok sevmedi @SULLY öyle bir enerji aldım abi
Ne olsun istiyon sen yaYok kardeşim bence çok sevdi İnan bana , balık burcum hissederim ben .. karşılıklı duygular içerisindesiniz konudan çıkıp sizi burada bırakasim var 🙈🙈🙈şaka bir yana sevmiştir kardeşim yoksa böyle bir pozitiflilkk hissetmezdim
Kollaa sen kollaa😂😂Ne olsun istiyon sen ya
Hoş geldin dostumBol şanslar
Hoş buldumHoş geldin dostum
2-1 semiştim 3.20 orandı2_5 ten 5_5 e geldi helal olsun
6-52_5 ten 5_5 e geldi helal olsun