- 1,318
- 826
- 113
Siz zaten olmussunuz aglayanininz yokBize bu sene yok zaten dost ben bjkliyim 7 uşak dede tarafı
Siz zaten olmussunuz aglayanininz yokBize bu sene yok zaten dost ben bjkliyim 7 uşak dede tarafı
He buarada aziz geliyor ayiktirayim haber sağlam bak dedi dersin NvsTv alt yazı geçti sondakka die aç bakAziz gitti şike bitmedi ama sampiyonluk bittikudurun yok size kupa
İskorpitcim senin bu GS nefreti nerden geliyor cnm benim yakışıyor muBize bu sene yok zaten dost ben bjkliyim 7 uşak dede tarafı
Öyle deme laaa bizdede himmet desteği acsalardi çok şampiyonluğumuz olurduda bakma işte hica bulamadık iyi üfleyenSiz zaten olmussunuz aglayanininz yok
Dedi 35 sene sonra kupa alan takımın taraftarı 🤣Aziz gitti şike bitmedi ama sampiyonluk bittikudurun yok size kupa
Seni seviyorum şekerim ben GS severim koftecim aşk olsun böyle kırıcı konuşup pamuk gibi kalbimi kırma neolursun seni üzmek istemem 😘İskorpitcim senin bu GS nefreti nerden geliyor cnm benim yakışıyor mu
GS yi sevdiğini Bukadar belli etme gülüm la 😀Seni seviyorum şekerim ben GS severim koftecim aşk olsun böyle kırıcı konuşup pamuk gibi kalbimi kırma neolursun seni üzmek istemem 😘
Bizim sevdamız kupaya değil armaya yeğenimDedi 35 sene sonra kupa alan takımın taraftarı 🤣
Boş boş konusuonuzBen 20 yıldır aktif futbol izlerim çokta oynadım amatörde olsa
Hayatımda bu kadar resilliklerin olduğu bir sezon izlemedim
Bu akşam resmen tavan yaptı
Buna diğer kulüplerin sessiz kalırsa bilim şampiyon belli.
Net olarak bunun taraftarlık la alakadi yok en az 4 maç fener e hakem maçı resmen verdi
Bu akşamki penaltı nasıl verilir bunu biri izah etsin .
Yazikalr olsun
Yok koftecim aslında GS severim peder gslidir fanatik GS bjk maclarinda kim galip gelse öğün sevinme yoktur aramızda bir sözleşme yapmıştık Çayan rakibinin formasını giyerGS yi sevdiğini Bukadar belli etme gülüm la 😀
Koftecim mackolikte Bolivya ligi yok şuan canlı Venezuela ligi olmasın bak bakam kupona 😃Yıllardır bu ligde Anadolu kulüplerinin hakları gasp ediliyor GS BJK FB farketmeksizin ama bu yıl bam başka göz göre göre yapılıyor iyice Bolivya ligine çevirdiler aw
Sinirlenme Alibey migros İzmir genel müdürüne böyle yazılar yakışmıyor dikkat et tutanak tutarlar 😃Boş boş konusuonuz
Ferdinin net penaltısını vermedi yok hakem yok bilmem ne
Adamların tek pozisyonu var ikinci yarı korner o da gol oldu nasıl hakemle kazanmışız şaka gibisiniz
Bacanak her galibiyet e artık bir çamur atma modası başladı bu sene Gs yenio hakem diorlar fener yeniyor hakem diyorlar her hafta boku cıktı bu işinSinirlenme Alibey migros İzmir genel müdürüne böyle yazılar yakışmıyor dikkat et tutanak tutarlar 😃
Boşver onu bunu en büyük BJK bu yıl kirlenmeyen tek takımYok koftecim aslında GS severim peder gslidir fanatik GS bjk maclarinda kim galip gelse öğün sevinme yoktur aramızda bir sözleşme yapmıştık Çayan rakibinin formasını giyer
Sen benim neden böyle konuştuğumu az çok biliyorsun 😃 GS 4 yediğinde silivrideydim yazamadım 😃😃 şuan o pof pofluyanlari bekliyorum 😛😛
Helal olsun koftecim bjk ol sana sınırlı sayıdaki 100 yıl formasini göndereyim satmak yok ama. 😃Boşver onu bunu en büyük BJK aw bu yıl kirlenmeyen tek takım
Sakin ol Ali en büyük FBBoş boş konusuonuz
Ferdinin net penaltısını vermedi yok hakem yok bilmem ne
Adamların tek pozisyonu var ikinci yarı korner o da gol oldu nasıl hakemle kazanmışız şaka gibisiniz
Biraz hakemlerin yardımı var 2 takimada lakin iş hiç iyiye gitmiyor bu ligin içinden gectikler yazık gunak ne hale geldiBacanak her galibiyet e artık bir çamur atma modası başladı bu sene Gs yenio hakem diorlar fener yeniyor hakem diyorlar her hafta boku cıktı bu işin
Benimde peder BJK li iskorptcim bırak şimdi tatavayi 5k lık bir rool açtır bizeHelal olsun koftecim bjk ol sana sınırlı sayıdaki 100 yıl formasini göndereyim satmak yok ama. 😃