Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Süper Lig

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
380
144
43
Çok net penaltıdan sonra bu konuyu açman manidar,

- Galatasaray'ın penaltı paylaşımı?

Erman Toroğlu: "Bırakın bu işleri ya, bu cümlelerle milleti uyutuyorsunuz! Bütçesi sizden 5 kat düşük takım sizi duman etti. Avrupa'da 4 yediniz 4! Icardi, reklam filmi çevirmekten yürüyemiyor. Kendi halinize bakın."

💬 Fırat Aydınus: "Fenerbahçeli oyuncular, 'Temas var' diyor, korner istiyorlar. Topun bir sekmesini, bir kırılmasını gördük. Top vücuttan sektiğinde bir bombe aldığını gördük. O bombenin koldan olduğu kale arkası çekiminden anlaşılıyor. Penaltı."

Fırat Aydınus: “Oosterwolde pozisyonu açık ve net içeride. VAR’dan uyarılması lazımdı hakemin. Net olarak penaltı”

Ayrıca ferdiye yapılıptw verilmeyen de bir penaltı var... Yani evet rekorsa rekor ama hak var işin içinde ben futbol aşığı fenerbahçeli bir taraftarım asla haksız birşey aramam lehimizede olsa istemem. gs gibi saçmasapan ofsaytımsı birşeyimiz yok çok şükür..

Cahille cahil olmam aslında cahillik güzel birşey ama siz körcahilsiniz çok biliyormuş gibi davranıp hiç bir bk bilmeyen

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Bunların derdi hak adalet değil ya bunlar ayrıcalık istiyor her seferinde aynı şeyler yeter artık vallahi billahi bıktık ya her sene feneri şampiyon yapacaklar feneri şampiyon yapacaklar yeter hakkaten yeter ya gerideyken lig bitince var kayıtlarını açıklayacağız diyen Abdürrahim Albayrak şampiyon olunca sus pus olmuştu erden Timur geçen sene ligi bitirtmeyiz dedi sonra lider olunca özür dilemeye başladı daha sonra lig bitince bütün herseyi belgeleri ile açıklıcam dedi şampiyon olundu yine sus pus olundu yeter abi hakkaten yeter ya bi ülkenin bütün derdi bi takım olur mu be kardeşim fener düşmanlığından kariyer yapıp para kazanan gazeteci yorumcular kaynıyor ülkede Fenerbahçe olmasa çoğu yemin ederim işsiz güçsüz vasıfsız eleman olarak dolaşırlar dışarda

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
380
144
43
Bunların derdi hak adalet değil ya bunlar ayrıcalık istiyor her seferinde aynı şeyler yeter artık vallahi billahi bıktık ya her sene feneri şampiyon yapacaklar feneri şampiyon yapacaklar yeter hakkaten yeter ya gerideyken lig bitince var kayıtlarını açıklayacağız diyen Abdürrahim Albayrak şampiyon olunca sus pus olmuştu erden Timur geçen sene ligi bitirtmeyiz dedi sonra lider olunca özür dilemeye başladı daha sonra lig bitince bütün herseyi belgeleri ile açıklıcam dedi şampiyon olundu yine sus pus olundu yeter abi hakkaten yeter ya bi ülkenin bütün derdi bi takım olur mu be kardeşim fener düşmanlığından kariyer yapıp para kazanan gazeteci yorumcular kaynıyor ülkede Fenerbahçe olmasa çoğu yemin ederim işsiz güçsüz vasıfsız eleman olarak dolaşırlar dışarda
karapara aklama bunlarda, fonculuk kolay para kazanma bunlarda, sürekli mağdur edebiyatı yapma bunlarda Fransızlar giderken sağlam tohum bırakmışlar malesef. Ulan ben fenerliyim ama bizim güçlü bir yönümüz olduğu için bunlarla daha fazla mücadele edebiliyoruz fenerli olmama rağmen beşiktaşa üzülüyorum bizim kadar güçlü değiller o yüzden en çok haksızlık onlara yapılıyor bak ne zaman fb ile bjk kapışsa şampiyonluk için hiç böyle olaylar olmamıştır ortalık karıştıran olmuyor çünkü ozaman

Moderatör tarafında düzenlendi:

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
karapara aklama bunlarda, fonculuk kolay para kazanma bunlarda, sürekli mağdur edebiyatı yapma bunlarda Fransızlar giderken sağlam tohum bırakmışlar malesef. Ulan ben fenerliyim ama bizim güçlü bir yönümüz olduğu için bunlarla daha fazla mücadele edebiliyoruz fenerli olmama rağmen beşiktaşa üzülüyorum bizim kadar güçlü değiller o yüzden en çok haksızlık onlara yapılıyor bak ne zaman fb ile bjk kapışsa şampiyonluk için hiç böyle olaylar olmamıştır ortalık karıştıran olmuyor çünkü ozaman
Ya dostum adamlar sürekli övündükleri uefa kupasının gerçek Orjinal fotoğrafını paylaşamıyorlar daha bısey demiyorum 🤣

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Bjk fener maçları herzaman seyir zevki bakımından diğer derbilere nazaran daha zevkli

FB GS derbileri kavga gürültü sıkıntı yani

İcardi nerede pavyondami 😃😃 adam reklam reklam ne para gozmus bu eleman şimdi lak lak yaparlar die yaziyom oyunculuğuna lafım yok

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,502
963
113
Ofsaytımsılarda böyle bir konu açmış mıydın fetoş.😅😈

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,162
6,128
113
Aynı Bokun lacivert olanı derler ya aynı o hesap 2 takımda kayırılıyor Avrupa'da zaten takımlarımızı görüyoruz

cemal12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
799
478
63
Bu ligin şaibeli takımı net gsdir utanmadan birde sosyal medyadan yazı paylaşıyorlar her maç çirkef yapan takım avrupada yapamadı çirkeflik böyle çakarlar işte

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,002
17,307
113
Bjk fener maçları herzaman seyir zevki bakımından diğer derbilere nazaran daha zevkli

FB GS derbileri kavga gürültü sıkıntı yani

İcardi nerede pavyondami 😃😃 adam reklam reklam ne para gozmus bu eleman şimdi lak lak yaparlar die yaziyom oyunculuğuna lafım yok
Bu aralar onu da fona cekmeye çalışıyorum

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,002
17,307
113
Allah aşkına gidipte ne yaptınız rezil oldunuz son maçı izlemedin heralde bilmiyorsan Sparta prag 4-1 gs
Sende git seni de bir görelim er meydanında. Ama tabi önce şampiyon olman lazım veya eleme turlarını vs geçmen lazım

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,753
1,350
113
Ofsaytımsılarda böyle bir konu açmış mıydın fetoş.😅😈
Ağzını topla fetos bbndir
@Daimon
Bu arkadaş ban yemesse yazıklar olsun
Yazdığına bak şrf yoksununun

Ofsaytimsiymis senin gibi özürlüler hala orada
1. Ofsaytimdan önceki net penaltıyı verseydi o maçta hakem
2. Dakiak 80 de Sivas 1-1 yaptı korusaydi o zmaan
3. Sizin kiler gibi daha çıkıp aglamadilar çıktılar yanlışsa yanlış dediler bizde yanlış dedik

Ya gerçekten mübarek gece
Simdi ağır kufuru hakediyorusnda neyse

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,753
1,350
113
Gs da fenerde bu ülkenin takkmi
Oldum olası cincon yok kuş yok kedi yok fetos gibi saçma salak kendince dalga geçtim sanan beyinsizlere acilen tedbir uygulanmalı bunlar gerçekten hasta ruhlular bu kadar saygısızlik ve kultursuzluk olamaz

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,502
963
113
Ne dedik alt tarafı fetoş dedik galatasaray böyle bilinir kızma

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,490
1,135
113
Ne dedik alt tarafı fetoş dedik galatasaray böyle bilinir kızma
Beyler feto falan normal sitelerde böyle yazan varsa direk suç duyurusunda bulunun adamın hamına korlar. Bir sürü tazminat davası kazanan var. Konuya gelirsek fenerbahçe hötvereni hötünü bile verse şampiyon olamaz. 35lik inşaat civisini mabadlarına alisamiyende soktuğumuzda bugün yazdıklarını not alın o vakit kullanırız. Kısaca çok eğleneceyukk...

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,502
963
113
Beyler feto falan normal sitelerde böyle yazan varsa direk suç duyurusunda bulunun adamın hamına korlar. Bir sürü tazminat davası kazanan var. Konuya gelirsek fenerbahçe hötvereni hötünü bile verse şampiyon olamaz. 35lik inşaat civisini mabadlarına alisamiyende soktuğumuzda bugün yazdıklarını not alın o vakit kullanırız. Kısaca çok eğleneceyukk...
Ya PRAG bu işleri PRAG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...