Tesekkur ederim kardeşimHayırsızlar bi tesekkür edin be
Bol sans kardesım ins yaparsın bişiler catır cutur yersin .)Tesekkur ederim kardeşim
Umarım kardeşim tek sıkıntı havale ile crkim olmasıBol sans kardesım ins yaparsın bişiler catır cutur yersin .)
BENDE ALDIM DA NESİNENİN VE TR SİTELERİNİN ACAİP ÇIKIŞ YAPMASI SONUCU BU TARZ SİTELER SIKINTI ÇIKARIYOR DİKKAT EDERSENİZ TC ALINMADI SİTEYE ÜYE OLURKEN BANA MAKSAT BİLGİ TOPLAMAK GİBİ GELDİ 25 TL HERŞEY SERBEST BUNU 500 YAPICAK EN AZ 500 KİŞİ VARDIR O DA EN AZ DURUP DURDUK YERE BU KADAR 0299 A KADAR İLERLEMİŞ Bİ SİTE NEDEN BOLE BİŞEY YAPSIN SİZİN İÇİN HERŞEYİ SORDUM BELGE TALEP GEREKMİYOR HERŞEY SERBEST UMARIM HERKES KAZANIR...Bu herifler havaleyle parayı 3 haftada yatırır haberiniz olsun
bu herifler para mara yatırmaz dostum.Bilmiyorum da site bana aşırı dandik geliyor güven vermiyorCacık 1 saattir cevap bekliyorum
BENDE ALDIM DA NESİNENİN VE TR SİTELERİNİN ACAİP ÇIKIŞ YAPMASI SONUCU BU TARZ SİTELER SIKINTI ÇIKARIYOR DİKKAT EDERSENİZ TC ALINMADI SİTEYE ÜYE OLURKEN BANA MAKSAT BİLGİ TOPLAMAK GİBİ GELDİ 25 TL HERŞEY SERBEST BUNU 500 YAPICAK EN AZ 500 KİŞİ VARDIR O DA EN AZ DURUP DURDUK YERE BU KADAR 0299 A KADAR İLERLEMİŞ Bİ SİTE NEDEN BOLE BİŞEY YAPSIN SİZİN İÇİN HERŞEYİ SORDUM BELGE TALEP GEREKMİYOR HERŞEY SERBEST UMARIM HERKES KAZANIR...
Kardeş kaç yıllık lisanslı site burası . Hiç çekimim olmadı ama çeken çok gördümbu herifler para mara yatırmaz dostum.Bilmiyorum da site bana aşırı dandik geliyor güven vermiyor
Bro aramızda kalsın s...seler yine yatırmazlar hem fikirim de şimdi tartışma çıkmasın ha bide şu ben verdim çekim 10 dk ya yattıcılar türemiş onlara da dikkat!bu herifler para mara yatırmaz dostum.Bilmiyorum da site bana aşırı dandik geliyor güven vermiyor
Sonuc ne ?500 yaptım ben cekime veriyim eskiden cok para cektim sıkıntı yasamadım hiç
Kardeş seninki azmış be bunla kal benceEn sanssiz benim ak tutmuyor hiçbirşey elimi attigim terse geliyor 3 yılda 30 zarardayim 5 yillik sigara parasini verdik ak
geldi mi çekimin bro merak ettim..500 yaptım ben cekime veriyim eskiden cok para cektim sıkıntı yasamadım hiç