- 2,192
- 383
- 83
Atlantas suduva maçına aldım 4.5 üst ilkyarı 3 gol ikinci yarı 1 gol oldu bacakları kopsun ibnelerin 1 gol atamadı yattık
15 dakıkaya geldi kanka ben cok cekmistim burdangeldi mi çekimin bro merak ettim..
Havale mi geldi15 dakıkaya geldi kanka ben cok cekmistim burdan
evrak felan ıstedılermı ben canlı desteğe bağlandım 250 cekım verın dedıler bakıyeyı 250 ye felan sabıtleme olmadı15 dakıkaya geldi kanka ben cok cekmistim burdan
ben bı kere cekım verdım ıptal ettı 40 dk dır ıkıncı cekım talebını verdım hala beklıyorum bunlar yatırmazlar15 dakıkaya geldi kanka ben cok cekmistim burdan
işlem gecmişinde gözukmuyor nereden göruyorsunyorum yaptım onayladılar lann cekımıııııı helal sızee beee halllllallllll
Demekki hemen gaza gelip yatirmazlar vs gibi boş boş konuşmamak lazımmışyorum yaptım onayladılar lann cekımıııııı helal sızee beee halllllallllll
ne ile cektin kardeşimhic uğraştırmadan 15-20 dakıkada yolladılar helal olsun
havale ıle cektım zıraat ceza rıskı var ama cok ıhtıyacım vardı ceza duasına yattımne ile cektin kardeşim
Dostum Tc felan yazıyor onları doldurdunmu doldurmadan direk mi crkim verdinhic uğraştırmadan 15-20 dakıkada yolladılar helal olsun
valla ne ıstıyolarsa doldurdum onlarıDostum Tc felan yazıyor onları doldurdunmu doldurmadan direk mi crkim verdin
Sagol dostumvalla ne ıstıyolarsa doldurdum onları
ne demekSagol dostum
Kardeşim bilgilerimi dolduruyorum hata veriyor neden acabahic uğraştırmadan 15-20 dakıkada yolladılar helal olsun
canlı desteğe sorunuz benım dırekt oldu hesap numaranınızı ıbanınızı kontrol edınızKardeşim bilgilerimi dolduruyorum hata veriyor neden acaba