- 15,256
- 7,578
- 113
Hollanda 2-3
Para verde oynayakBak yine Liverpool-Barcelona maçı ilk yarıdan ilk gol Barcelona yine her zamanki gibi bir de Portekiz-Arjantin ilk yarıdan ilk gol Arjantin bunlar banko artık ezberledik
Gözükmeyen kuponda mı gittiOyle boyle boyle yatmamisiz ha way anasini be.1.5 alt dedim maca 5 gol olmus mg ya
Son kupon nolduOyle boyle boyle yatmamisiz ha way anasini be.1.5 alt dedim maca 5 gol olmus mg ya
Attım ya sana olmayan parayı sen de oyna olmayan parayla bı denevsansini yeni trend buPara verde oynayak
Hayalet kupon ne olduOyle boyle boyle yatmamisiz ha way anasini be.1.5 alt dedim maca 5 gol olmus mg ya
Olmayan parayla oynanmıyor reis Bi yeşillik ateşlemen lazımAttım ya sana olmayan parayı sen de oyna olmayan parayla bı denevsansini yeni trend bu
Vay anam babam gözükmeyen kupon da harbiden altmış...Oyle boyle boyle yatmamisiz ha way anasini be.1.5 alt dedim maca 5 gol olmus mg ya
Gözükmeyen kupon yok aslında beyler kalan 50 ile kupon yaptım ayağına rulette 2 bin TL kaldırdı konuyu kilitleyecek
MinnoşBen dedim alt düşündüklerini üst oyna diye bugün hep öyle oldu
Masa tenisi oyna şansın açılsınNeyse saglik olsun.yeni konuya geciyim yenisine basliyalim.burasi ugursuz oldu.