- 3,775
- 1,014
- 113
Kanka bana sponsor olsana gelen bütün parayı dağıtım ne dersin ufak kasa ileNeyse saglik olsun.yeni konuya geciyim yenisine basliyalim.burasi ugursuz oldu.
Kanka bana sponsor olsana gelen bütün parayı dağıtım ne dersin ufak kasa ileNeyse saglik olsun.yeni konuya geciyim yenisine basliyalim.burasi ugursuz oldu.
Yalnız öyle bir şey varsa ben de talibim @surgun57Kanka bana sponsor olsana gelen bütün parayı dağıtım ne dersin ufak kasa ile
La attim 3 kuponuda be.Gözükmeyen kupon yok aslında beyler kalan 50 ile kupon yaptım ayağına rulette 2 bin TL kaldırdı konuyu kilitleyecek
Geçen bir forumda yaptım adam beni seçti 20 TL atti bana 238 yapıp çektim 180 dağıttım 9 kişi 20Yalnız öyle bir şey varsa ben de talibim @surgun57
Şaka yapıyom knkLa attim 3 kuponuda be.
O zaman aramızda bir kura çekmeye var mısın? @surgun57Geçen bir forumda yaptım adam beni seçti 20 TL atti bana 238 yapıp çektim 180 dağıttım 9 kişi 20
Tm gelmezse 20 atcanmiBakın bu kupon gelmezse bırakıyorum ben bu işi
Ekli dosyayı görüntüle 69307
Sen de her durumu cash e çevirmeye niyetlisin haa...Tm gelmezse 20 atcanmi
Gelmezse o kupon 20 20 vercek bizeTm gelmezse 20 atcanmi
Yokluğun gözü kör olsun emmioğluSen de her durumu cash e çevirmeye niyetlisin haa...
Tamam ben sana 20 ama gelirse kuponun karşılığı 190 lira okey misinTm gelmezse 20 atcanmi
@evolaydis sende bana 20 TL verir mi ?? Rüyamda ancaGelmezse o kupon 20 20 vercek bize
Kabul tm sözüm olsunTamam ben sana 20 ama gelirse kuponun karşılığı 190 lira okey misin
Ben okeyşm sen 20 vericen kupon gelirse ben 190 yerine 290 verecem kabul nuTamam ben sana 20 ama gelirse kuponun karşılığı 190 lira okey misin
Aynı durumdayım, ama yöntemini sevdim yani denerim ben bunu.Yokluğun gözü kör olsun emmioğlu
Kabul tamam ikinizle deBen okeyşm sen 20 vericen kupon gelirse ben 190 yerine 290 verecem kabul nu
Olm yapmayın lan, hele ki Umut'un şu şansıyla 4-5 dakikada wonlar kuponBen okeyşm sen 20 vericen kupon gelirse ben 190 yerine 290 verecem kabul nu
Kabul tm sözüm olsun