- 9,673
- 6,736
- 113
Durum ne reis @surgun57
Kanka sen git elden al daha kısa sürerBeyler k bakmayin 10 dkikada yolluyorlardi hep bu sefer yollamasilari tuttu gelsin hemen atcam.200 borcum var 30 sigara parasi ayiricam 120de roll icin ama gelmiyo sansimiza ben napim
Hiç rol yapma kalsın oda cebinde kardeş bnm görüşümBeyler k bakmayin 10 dkikada yolluyorlardi hep bu sefer yollamasilari tuttu gelsin hemen atcam.200 borcum var 30 sigara parasi ayiricam 120de roll icin ama gelmiyo sansimiza ben napim
Nooldu be@surgun57 kardesim kusura bakma katilmiyorum bol sanslarin olsun diger konuya biraz uyuz oldum hakkini helal et sen en dogrusunu yapiyorsun bu şekilde eski uyeleri korudugun icin tesekkurler bundan sonra bende oyle yapicam. Yeni uyeler cekilis icin gelenler bal kaymagi yiyor aktif olup burada bu formun daim uyeleri hep bakiyor hayirli geceler cumleten elbet sesimizi duyarlar belki eski uyelere ve hep aktif olan uyelere de değer verirler...
Emoş haklı@surgun57 kardesim kusura bakma katilmiyorum bol sanslarin olsun diger konuya biraz uyuz oldum hakkini helal et sen en dogrusunu yapiyorsun bu şekilde eski uyeleri korudugun icin tesekkurler bundan sonra bende oyle yapicam. Yeni uyeler cekilis icin gelenler bal kaymagi yiyor aktif olup burada bu formun daim uyeleri hep bakiyor hayirli geceler cumleten elbet sesimizi duyarlar belki eski uyelere ve hep aktif olan uyelere de değer verirler...
İyi geceler@surgun57 kardesim kusura bakma katilmiyorum bol sanslarin olsun diger konuya biraz uyuz oldum hakkini helal et sen en dogrusunu yapiyorsun bu şekilde eski uyeleri korudugun icin tesekkurler bundan sonra bende oyle yapicam. Yeni uyeler cekilis icin gelenler bal kaymagi yiyor aktif olup burada bu formun daim uyeleri hep bakiyor hayirli geceler cumleten elbet sesimizi duyarlar belki eski uyelere ve hep aktif olan uyelere de değer verirler...
Bebiş naberTebrikler
İyi bebiş sendenBebiş naber
Bence bonus almaYatirdim bonusu bekliyorum
Para çekmedin mi sen nereye ne yatırdınYatirdim bonusu bekliyorum
İyidir cinim kurudun mu yineİyi bebiş senden
Kurumak ne kelime kupkuruyuz sigara yok)İyidir cinim kurudun mu yine