Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Surgun57 / roll 5 Kasa 120 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ordu5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,107
2,344
113
@surgun57 kardesim kusura bakma katilmiyorum bol sanslarin olsun diger konuya biraz uyuz oldum hakkini helal et sen en dogrusunu yapiyorsun bu şekilde eski uyeleri korudugun icin tesekkurler bundan sonra bende oyle yapicam. Yeni uyeler cekilis icin gelenler bal kaymagi yiyor aktif olup burada bu formun daim uyeleri hep bakiyor hayirli geceler cumleten elbet sesimizi duyarlar belki eski uyelere ve hep aktif olan uyelere de değer verirler...
Knka bende öyle yapıyorum güzel kar yaptım biraz dağıttım hak edene verdim çektim bankaya ara verdim bir etkinlik yapıyoruz boku çıkıyor artık bende uzun bir süre yapmama kararı aldım

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Knka bende öyle yapıyorum güzel kar yaptım biraz dağıttım hak edene verdim çektim bankaya ara verdim bir etkinlik yapıyoruz boku çıkıyor artık bende uzun bir süre yapmama kararı aldım
Tamam o zaman benim için bir roll yap :D

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
@surgun57 kardesim kusura bakma katilmiyorum bol sanslarin olsun diger konuya biraz uyuz oldum hakkini helal et sen en dogrusunu yapiyorsun bu şekilde eski uyeleri korudugun icin tesekkurler bundan sonra bende oyle yapicam. Yeni uyeler cekilis icin gelenler bal kaymagi yiyor aktif olup burada bu formun daim uyeleri hep bakiyor hayirli geceler cumleten elbet sesimizi duyarlar belki eski uyelere ve hep aktif olan uyelere de değer verirler...
Burdan benim ne anlamam lazimdi.bn msji yeni gordum.mevzuyuda tam cozemedim biri yardimci olurmu cozmem icin

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Olympiakos iyi de Chicago 6 olmuş sikintili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...