- 3,775
- 1,014
- 113
Ben yaşadığıma sukrediyorum 1 aydır varya elime 50 lik geçmediKurumak ne kelime kupkuruyuz sigara yok)
Ben yaşadığıma sukrediyorum 1 aydır varya elime 50 lik geçmediKurumak ne kelime kupkuruyuz sigara yok)
Genco varMobil odeme yatirim olan site varmi
Knka bende öyle yapıyorum güzel kar yaptım biraz dağıttım hak edene verdim çektim bankaya ara verdim bir etkinlik yapıyoruz boku çıkıyor artık bende uzun bir süre yapmama kararı aldım@surgun57 kardesim kusura bakma katilmiyorum bol sanslarin olsun diger konuya biraz uyuz oldum hakkini helal et sen en dogrusunu yapiyorsun bu şekilde eski uyeleri korudugun icin tesekkurler bundan sonra bende oyle yapicam. Yeni uyeler cekilis icin gelenler bal kaymagi yiyor aktif olup burada bu formun daim uyeleri hep bakiyor hayirli geceler cumleten elbet sesimizi duyarlar belki eski uyelere ve hep aktif olan uyelere de değer verirler...
Tamam o zaman benim için bir roll yapKnka bende öyle yapıyorum güzel kar yaptım biraz dağıttım hak edene verdim çektim bankaya ara verdim bir etkinlik yapıyoruz boku çıkıyor artık bende uzun bir süre yapmama kararı aldım
Göndereyim knka bi sigara para yok ama sigara var şükür jdjdjKurumak ne kelime kupkuruyuz sigara yok)
2 günde 500 dağıttım nerelerdeydinTamam o zaman benim için bir roll yap
Burdan benim ne anlamam lazimdi.bn msji yeni gordum.mevzuyuda tam cozemedim biri yardimci olurmu cozmem icin@surgun57 kardesim kusura bakma katilmiyorum bol sanslarin olsun diger konuya biraz uyuz oldum hakkini helal et sen en dogrusunu yapiyorsun bu şekilde eski uyeleri korudugun icin tesekkurler bundan sonra bende oyle yapicam. Yeni uyeler cekilis icin gelenler bal kaymagi yiyor aktif olup burada bu formun daim uyeleri hep bakiyor hayirli geceler cumleten elbet sesimizi duyarlar belki eski uyelere ve hep aktif olan uyelere de değer verirler...
Buzların efendisi diyorlar sana doğru muBuzla basladik bakalim.bol sans
bol şanslarBuzla basladik bakalim.bol sans
Gönder de çekelim knkGöndereyim knka bi sigara para yok ama sigara var şükür jdjdj
Bol şansBuzla basladik bakalim.bol sans
Anlamam kanka heves ettim oynadimBuzların efendisi diyorlar sana doğru mu
Sana değil sitemiBurdan benim ne anlamam lazimdi.bn msji yeni gordum.mevzuyuda tam cozemedim biri yardimci olurmu cozmem icin
o başka forumlarda dolaşıyor kanka bana soyledi2 günde 500 dağıttım nerelerdeydin
Olmazsa sasrdim zaten.uzatmadan 2. Kuponu yapim o zaman benOlympiakos iyi de Chicago 6 olmuş sikintili