Survivorda kimi destekliyorsunuz?
Yasini seviyorum adam gibi adam
kurgu olduğuna dair kanıt sunarmısınTürkiyede halkı uyutmak için yapılan bir tv kanalı ve gerçek olmayan kurgudan ibaret olan yarışmacıları parayla getiren bir program izlemeye gerek duymuyorum zamanımı buna harcayacağıma haber kanallarını takip etmeyi tercih ederim izleyen arkadaşlara keyfli dakikalar.
Senin izlediğin haber kanalları kurgu olmasın dikkat etTürkiyede halkı uyutmak için yapılan bir tv kanalı ve gerçek olmayan kurgudan ibaret olan yarışmacıları parayla getiren bir program izlemeye gerek duymuyorum zamanımı buna harcayacağıma haber kanallarını takip etmeyi tercih ederim izleyen arkadaşlara keyfli dakikalar.
Evet var bu program abd de düzenlenen bir programdı ordan kopyalanıp alınmış ve ünlüler katagorisi zaten para verilip getiriliyor gölüler katagoriside meşur olamamış daha önceden kamera karşısında deneyimleri olan kişiler olamsı yeterlimi senin için birde derya büyükuncudun ödülünün tam verilmemesi varkurgu olduğuna dair kanıt sunarmısın
Kardeşim amacın tartışmamı çıkarmak anlamış değilim ben haberleri a haberden takip etmiyorum senin gibi yabancı kanallardan da takip ediyorumSenin izlediğin haber kanalları kurgu olmasın dikkat et
sen düz dünyayıda destekliyosundur bence. bence fazla komplo teorisi üretiyosunuz adamlar koskoca prodüksyon yapıyolar yine kötü şeyler buluyosunuz. güzel olan herşeye karşısınız, değil ama hadi diyelim kurgu. yüzlerce boş kanal varken bu kurgu survivoru izlerim en azından aksiyon macera heyecan adrenalin herşey var bin kat daha iyi en azından dertlerimizi unutuyoruz izlerkenEvet var bu program abd de düzenlenen bir programdı ordan kopyalanıp alınmış ve ünlüler katagorisi zaten para verilip getiriliyor gölüler katagoriside meşur olamamış daha önceden kamera karşısında deneyimleri olan kişiler olamsı yeterlimi senin için birde derya büyükuncudun ödülünün tam verilmemesi var
Kardeşim ben bişeymi dedim izleyen arkadaşlara keyfli dakikalar diledim nasıl okuyorsun nasıl anlıyorsun okudugunu anlamış değilim sana sanki izleme diyen olmuş sanki babanın programı acun babanmı senin bu kadar destekledin birden hayırdırsen düz dünyayıda destekliyosundur bence. bence fazla komplo teorisi üretiyosunuz adamlar koskoca prodüksyon yapıyolar yine kötü şeyler buluyosunuz. güzel olan herşeye karşısınız, değil ama hadi diyelim kurgu. yüzlerce boş kanal varken bu kurgu survivoru izlerim en azından aksiyon macera heyecan adrenalin herşey var bin kat daha iyi en azından dertlerimizi unutuyoruz izlerken