Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Survivor da Kimi Destekliyorsunuz?

Survivorda kimi destekliyorsunuz?

• Elif

• Cemal can

• Barış

• Sercan

• Yasin

• Berkan

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,790
4,907
113
Sercan 6 dokunalmazligin 5ni aldi ve elendi izlenmez bu survivor
Ergen kızlar barışı destekliyor adam ne oyun alıyor ne kazanıyor ne karakteri var bizim halk gerci sabriye gibi birini nerelere getirdi zaten bu yüzden heryerde basarimiz yok

curry

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
788
284
63
Bizim ülke insanı bu kadar tuhaf olamaz Sercan, Yasin ve Berkan dan az oy alıyor ilginç
survivor hiç performans yarışması olmadı bro reality oy atıyor insanlar. Sercan zaten futbolcu böyle olması normal diye düşünüyor insanlar aynı performans gönüllüde birinde olsa herkes vay be adamdaki performansa bak diyip oy atarşar mesela ogeday

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Ben doktor metin kuş beyi destekliyorum

alfabeta09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
41
28

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
sercan bu yüksek performansına ve yarışmaya kattığı heyecana rağmen elenirse, bu programdaki her gelişmenin bir kurgu olduğu iddialarını yok eder. azcık kafası çalışan yapımcı, şayet gücü yetseydi sercan'ı tutardı
dostum sms i kapatacan kim gak ediyorsa o kazanacak hak etmeyen gidicej bu kadar basit

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Aycan dı ama gitti iki gözümün çiçeği

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,663
23,759
113
Yıllardır izlemedıgım sacma sapan kurgulanmıs boş içi bomboş bi yarısmabunu izlicene git her aksam iki tane cyber basket macı izle daha iyi

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Yıllardır izlemedıgım sacma sapan kurgulanmıs boş içi bomboş bi yarısmabunu izlicene git her aksam iki tane cyber basket macı izle daha iyi
Valla tercih meselesi dostum adam ortaya bir yayın koymuş izleyene saygı duymak lazım herkesin keyif aldığı şeyler farklıdır. Ben kitap okumayı severken sana boş bir iş gibi gelebilir en basiti.

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,663
23,759
113
Valla tercih meselesi dostum adam ortaya bir yayın koymuş izleyene saygı duymak lazım herkesin keyif aldığı şeyler farklıdır. Ben kitap okumayı severken sana boş bir iş gibi gelebilir en basiti.[/QUbenim anlatmak istedıgım insanları salak yerıne koymaları kurgu işte ,ayrıca kitap okumak boş iş olurmu teessuf ederim keske herkes okusa bende dahil :)

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Ya iste insanlarımız 20 küsür senedir kurguları seviyor :) bazıları kanıyor bazıları ise bile bile izliyor, senaryo olduğunu bile bile :) Bende izlemiyorum ama takip ediyorum yine arada

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
sercan bu yüksek performansına ve yarışmaya kattığı heyecana rağmen elenirse, bu programdaki her gelişmenin bir kurgu olduğu iddialarını yok eder. azcık kafası çalışan yapımcı, şayet gücü yetseydi sercan'ı tutardı
Kardesim sen takintilimisin tamam kurgu yok bisey yok izle sana izleme diyen kimse oldumu burda sana tek tavsiyem bir uzmana gozukmen bu takintililigin iyi bisey degil buyuk sorunlara yol acabilir bir uzmanin yardimina ihtiyacin var

alfabeta09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
41
28
Kardesim sen takintilimisin tamam kurgu yok bisey yok izle sana izleme diyen kimse oldumu burda sana tek tavsiyem bir uzmana gozukmen bu takintililigin iyi bisey degil buyuk sorunlara yol acabilir bir uzmanin yardimina ihtiyacin var
ya sen ne sıkıntılı insansın dünden beri kurgu diyorsun kurgu olmadığına dair deliller sunuyorum aklımla dalga geçiyosun neden bu kadar kendini beğenmişsin her konuda kendını haklı sanan biri daha..

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
ya sen ne sıkıntılı insansın dünden beri kurgu diyorsun kurgu olmadığına dair deliller sunuyorum aklımla dalga geçiyosun neden bu kadar kendini beğenmişsin her konuda kendını haklı sanan biri daha..
Kardeşim sen sorunlusun gercekten haklısın diyorum tamam diyorum yinede takıntılısın git bir uzmana işte kurtul bu durumdan rahatla burda propaganda yapmana gerek yok hastalığını kabullenmende fayda var kendine bir iylik yap uzman desteği al

alfabeta09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
41
28
Kardeşim sen sorunlusun gercekten haklısın diyorum tamam diyorum yinede takıntılısın git bir uzmana işte kurtul bu durumdan rahatla burda propaganda yapmana gerek yok hastalığını kabullenmende fayda var kendine bir iylik yap uzman desteği al
sosyopat ergen