Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Survivor da Kimi Destekliyorsunuz?

Survivorda kimi destekliyorsunuz?

• Elif

• Cemal can

• Barış

• Sercan

• Yasin

• Berkan

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mehmetali42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
338
77
28
reality show tarzı olduğu için cemal can ya da barış kazanır diyorum

alfabeta09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
41
28
@Başkan şu çocuğu alın artık burdan sürekli kışkırtmaya çalışıyor benim yazdığım ilk yorumda bir sorun varsa silin yorumumu sizden ricam
benim yazdığımı dalga geçer gibi geçiştiriyosun buna saygısızlık denir tahrik ediyosun besbelli. hem suçlusun hem güçlü bu ne pişkinlik bir de şikayet ediyorsun senin yaptıpını sosyopat ergenler yapıyor. ortaya attığı lafın arkasında durmayıp üstüne çocuk gibi dalga geçiyorsun tamam sen haklısın diyip

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
benim yazdığımı dalga geçer gibi geçiştiriyosun buna saygısızlık denir tahrik ediyosun besbelli. hem suçlusun hem güçlü bu ne pişkinlik bir de şikayet ediyorsun senin yaptıpını sosyopat ergenler yapıyor. ortaya attığı lafın arkasında durmayıp üstüne çocuk gibi dalga geçiyorsun tamam sen haklısın diyip
Kendini yırtsanda sana cvp yok artık çoluk çoçukla uğraşamam

canmutu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
524
53
28
survivor hiç performans yarışması olmadı bro reality oy atıyor insanlar. Sercan zaten futbolcu böyle olması normal diye düşünüyor insanlar aynı performans gönüllüde birinde olsa herkes vay be adamdaki performansa bak diyip oy atarşar mesela ogeday
survivor mı oda neki :D izlemiyorum bu kadar sıkıntı var ikem boş işlerrrrr.....