- 338
- 77
- 28
reality show tarzı olduğu için cemal can ya da barış kazanır diyorum
benim yazdığımı dalga geçer gibi geçiştiriyosun buna saygısızlık denir tahrik ediyosun besbelli. hem suçlusun hem güçlü bu ne pişkinlik bir de şikayet ediyorsun senin yaptıpını sosyopat ergenler yapıyor. ortaya attığı lafın arkasında durmayıp üstüne çocuk gibi dalga geçiyorsun tamam sen haklısın diyip@Başkan şu çocuğu alın artık burdan sürekli kışkırtmaya çalışıyor benim yazdığım ilk yorumda bir sorun varsa silin yorumumu sizden ricam
aynen gitti sercan ya.. lanet olsureality show tarzı olduğu için cemal can ya da barış kazanır diyorum
Kendini yırtsanda sana cvp yok artık çoluk çoçukla uğraşamambenim yazdığımı dalga geçer gibi geçiştiriyosun buna saygısızlık denir tahrik ediyosun besbelli. hem suçlusun hem güçlü bu ne pişkinlik bir de şikayet ediyorsun senin yaptıpını sosyopat ergenler yapıyor. ortaya attığı lafın arkasında durmayıp üstüne çocuk gibi dalga geçiyorsun tamam sen haklısın diyip
DDKendini yırtsanda sana cvp yok artık çoluk çoçukla uğraşamam
survivor mı oda neki izlemiyorum bu kadar sıkıntı var ikem boş işlerrrrr.....survivor hiç performans yarışması olmadı bro reality oy atıyor insanlar. Sercan zaten futbolcu böyle olması normal diye düşünüyor insanlar aynı performans gönüllüde birinde olsa herkes vay be adamdaki performansa bak diyip oy atarşar mesela ogeday