- 4,849
- 3,311
- 113
@Muroo1988 @Marley15 @Abuzerkömürcü @marinpnn son kuponda takip edenler bu arkadaşlar kazanana kadar sizi Bi aradan çıkarayım özelden yaziyorum
Gelicekse sejden gelsin beeKanka birbirimizi teselli etmekten başka bi halta yaramadık . Kafalar ağrımasın daha fazla diye
1903den beri takipteyim@Muroo1988 @Marley15 @Abuzerkömürcü @marinpnn son kuponda takip edenler bu arkadaşlar kazanana kadar sizi Bi aradan çıkarayım özelden yaziyorum
Kesene bereket tekrar@Muroo1988 @Marley15 @Abuzerkömürcü @marinpnn son kuponda takip edenler bu arkadaşlar kazanana kadar sizi Bi aradan çıkarayım özelden yaziyorum
İlk kuponda buradaydik en son kuponun sonuna denk gelebildim.Şuan bu saydigim 4 kişi dışında kimler burada beğeni atabilirmi sadece onlar
Daim olsun kesene bereket@SULLY @Fatalblowx @ygt4343 @liberte @Ptr2888 @turker03 @Elmoradon sitede 100 er tl atayım kapandı konu teşekkürler herkese
İlk kuponda takipteydikŞuan bu saydigim 4 kişi dışında kimler burada beğeni atabilirmi sadece onlar
Kardes kesene bereket hersey gönlünce olsun 🙌👍@SULLY @Fatalblowx @ygt4343 @liberte @Ptr2888 @turker03 @Elmoradon sitede 100 er tl atayım kapandı konu teşekkürler herkese
Eyvallah dost kesene bereket@SULLY @Fatalblowx @ygt4343 @liberte @Ptr2888 @turker03 @Elmoradon sitede 100 er tl atayım kapandı konu teşekkürler herkese
Ben takip etmedim kimler burda dedin diye beğendim hak geçmesin yanlış anlaşılma olmasın@SULLY @Fatalblowx @ygt4343 @liberte @Ptr2888 @turker03 @Elmoradon sitede 100 er tl atayım kapandı konu teşekkürler herkese
Takip edenlere attım zaten kardeşim sizde en azından sonra dan da olsa konu ya geldiniz az Bi para kaldiydi onuda size dağıtayımBen takip etmedim kimler burda dedin diye beğendim hak geçmesin yanlış anlaşılma olmasın
Oke soylimde ben sejjn dm kapalı benimki acik ortada bulusuduzTakip edenlere attım zaten kardeşim sizde en azından sonra dan da olsa konu ya geldiniz az Bi para kaldiydi onuda size dağıtayım
Takip edenlere atman güzel kardeş ben takip edemedim Bol şans diledim ama sevindim bu arkadaşlara vermene kazancın daim olsun başkaları gibi beğenip gidenlere vermemişsin tebrikler@SULLY @Fatalblowx @ygt4343 @liberte @Ptr2888 @turker03 @Elmoradon sitede 100 er tl atayım kapandı konu teşekkürler herkese
Teşekkürler dost@SULLY @Fatalblowx @ygt4343 @liberte @Ptr2888 @turker03 @Elmoradon sitede 100 er tl atayım kapandı konu teşekkürler herkese